Το σκέφτεται ο Μέλμπεργκ

09:12 26/5/2012 - Πηγή: AEK365

Απαισιόδοξα είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν στον Ολυμπιακό στο θέμα της ανανέωσης του Όλοφ Μέλμπεργκ μετά και την παράταση που ζήτησε ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση για νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές. Σουηδικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Μέλμπεργκ το σκέφτεται αν θα μείνει στην πειραϊκή ομάδα και παραμένει διστακτικός παρά το γεγονός πως, όπως ισχυρίζεται ο σουηδικός Τύπος, δεν έχει κάποια άλλη πρόταση στα χέρια του.

Από την

πλευρά του ο Μέλμπεργκ μιλώντας σε Σουηδούς δημοσιογράφους, σε ερώτηση αν θα μείνει στον Ολυμπιακό απάντησε: "Έτσι όπως φαίνεται αυτή την στιγμή, ναι, θα ανανεώσω. Αλλά είναι κάτι το οποίο δεν αισθάνομαι 100%".
Όσο για το αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Μέλμπεργκ απάντησε: "Όχι. Θέλω να συνεχίσω παρότι στην ηλικία μου τα πράγματα συμβαίνουν πολύ γρήγορα και ένας τραυματισμός για παράδειγμα μπορεί να είναι αρκετός".

Πλέον στον Ολυμπιακό περιμένουν μέχρι την Δευτέρα την οριστική απάντηση του Σουηδού αμυντικού αν και το κλίμα για τον Μέλμπεργκ να είναι "βαρύ" μετά την παράταση που ζήτησε

Keywords
Τυχαία Θέματα