Το σκέφτεται ο Κάλβο για Ανόρθωση

14:53 27/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Τόνι Κάλβο κάνει δεύτερες σκέψεις και πιθανόν να παραμείνει τελικά στην Ανόρθωση. Ο Ισπανός επιθετικός αν και αρχικά ήταν αρνητικός, φαίνεται ότι δεν βρήκε αυτό που έψαχνε στο εξωτερικό, και υπάρχουν καλές πιθανότητες να συνεχίσει στην ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Το συμβόλαιο που του προτάθηκε είναι χαμηλότερο όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές σε σχέση με πέρσι, και εφόσον δεν έχει ενώπιον του καλύτερη πρόταση τότε δεν αποκλείεται να αποδεχθεί την πρόταση της Ανόρθωσης.
Από

εκεί και πέρα παραμένει η εκκρεμότητα με τον Σότα Γκριγκαλασβίλι ο οποίος δεν έδωσε ακόμα την οριστική του απάντηση στην πρόταση ανανέωσης με χαμηλότερες απολαβές. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός είναι αρνητικός για την ώρα, αφού με βάση την πρόταση που του έκαναν οι «κυανόλευκοι», ούτε με πριμ συμμετοχών δεν θα αγγίζει το ποσό που λάμβανε φέτος, επομένως ψάχνει για κάτι καλύτερο.
Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα με τον Γκονζάλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός φέρεται να εξετάζει πρόταση από άλλη ομάδα, γι' αυτό τον λόγο ζήτησε χρόνο από την Μακάμπι στην οποία ανήκει, για να αξιολογήσει όλα τα δεδομένα που έχει μπροστά του και να αποφασίσει το πώς θα προχωρήσει.
Στο μεταξύ, στην Ελβετία βρίσκεται ο Τεντ Φαν Λέουβεν και σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς Ανόρθωσης, είδε το παιχνίδι της Κύπρου με το Ισραήλ (0-4) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων. Ο Μακρής έπαιξε για 90 λεπτά και ο Λοϊζίδης μπήκε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής θα δει και τους άλλους δύο αγώνες της εθνικής μας, με τη Γεωργία και την Ελβετία.
Η προσοχή του βρίσκεται και σε συγκεκριμένους ξένους παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στη διοργάνωση. Παράλληλα, περιμένει την απάντηση ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην Ολλανδία, στον οποίο έκανε πρόταση για να ντυθεί στα κυανόλευκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα