Το προσπάθησε στη Λαμία η ΑΕΚ

20:55 22/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ μπορεί να βρίσκεται ήδη στην Α2, ωστόσο θέλει να συνεχίσει να δείχνει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο μέχρι το τέλος των υποχρεώσεών της στο Volleyleague. Η Ένωση, όμως όσο κι αν προσπάθησε γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τη Λαμία.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι

και βρήκε γρήγορα τα πατήματά της. Έτσι, κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά (15-18), την οποία όμως στην πορεία η Λαμία κατάφερε να ανατρέψει και να πάρει προβάδισμα σε κρίσιμο σημείο (23-21). Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν να κάνουν το 1-0 στα σετ.
Στη συνέχεια, οι «κιτρινόμαυροι» το πάλεψαν, αλλά οι παίκτες της Λαμίας που είχαν οπωσδήποτε ανάγκη τη νίκη ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να φτάσουν στο 2-0 στα σετ, παρά το γεγονός πως το σκορ πήγαινε ισόπαλο.
Η Ένωση όσο κι αν προσπάθησε να δείξει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο η Λαμία με καλό μπλοκ και σερβίς κατάφερε να πάρει μια σημαντική διαφορά και να κάνει το 3-0 στα σετ.

Τα σετ: 25-21, 27-25, 25-14.

ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Γκιμαράες, Καββαδάς, Μίσιτς, Βλαχόπουλος, Χήρας, Γκιρτζίκης / Τσαδήμας (λ), Τζερόνιμο.

AEK (Παπαδόπουλος): Δανιάς, Αλεξίου, Μιχαλόπουλος Α., Ανδρεάδης, Ωρολογάς, Χατζόπουλος / Γκούζντα (λ), Μιχαλόπουλος Γ., Καράγιωργος, Τσάλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα