Το πλήρες line up του Rockwave

17:16 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ανακοινώθηκε το πλήρες lineup του φετινού Rockwave που θα διαρκέσει από το Σάββατο 30 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.
Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην πρώτη ημέρα όπου συμμετέχουν 2 μεγάλα ελληνικά συγκροτήματα του αγγλόφωνου rock, οι Nightstalker, οι Last Drive. Μαζί τους οι Nashville Pussy, ενώ τη βραδιά

θα κλείσουν οι Locos. Νομίζουμε ότι τα δύο ιστορικά ελληνικά συγκροτήματα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ..σπείρουν αλλά και να θερίσουν τους κόπους τόσων χρόνων. Στην ουσία έχουν πάρει την πρώτη ημέρα στην πλάτη τους. Τη δεύτερη ημέρα Κυριακή 1 Ιουλίου, ο Ozzy and Friends (Geezer Butler, Slash, Zakk Wylde) αναμένεται να κλέψουν την παράσταση. Την ίδια ημέρα θα παίξουν οι Unisonic με Kiske και Hanssen, όπως και οι Machine Head και Paradise Lost. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Planet of Zeus και οι Lucky Funeral. Τέλος η τρίτη ημέρα Δευτέρα 2 Ιουλίου έχει σαν πρώτο όνομα τους Priodigy αλλά και τον Iggy Pop and the Stooges. Τη βραδιά συμπληρώνουν ο Everlast και δύο ελληνικά σχήματα οι GAD (ή αλλιώς Generalized Anxiety Disorder) και οι Monovineι. Να σημειώσουμε ότι ενδέχεται να προστεθούν και άλλα ονόματα.
Πληροφορίες για τα εισιτήρια:
Η προπώληση των εισιτηρίων για το Σάββατο 30 Ιουνίου θα ξεκινήσει την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012. Το εισιτήριο για το Σάββατο 30 Ιουνίου κοστίζει 15 ευρώ. Στο ταμείο το εισιτήριο θα κοστίζει 20 ευρώ.
Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 85 ευρώ. Το camping για τους κατόχους τριήμερου εισιτηρίου είναι δωρεάν! Τα εισιτήρια των 45 ευρώ για την Κυριακή 1 Ιουλίου καθώς και τα εισιτήρια των 28 ευρώ για τη Δευτέρα 2 Ιουλίου εξαντλήθηκαν!
Οι τιμές των εισιτηρίων αναλυτικά:
Το εισιτήριο για την Κυριακή 1 Ιουλίου κοστίζει 50 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 58 ευρώ. Τα εισιτήρια της Δευτέρας 2 Ιουλίου κοστίζουν 35 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 ευρώ.

Take the Bus to TerraVibe Park!

Για την άνετη μεταφορά σας από και προς το TerraVibe Park, μπορείτε να επιλέξετε τα πούλμαν της Appolon Assotiation. Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριο για τη μεταφορά σας με τα πούλμαν, μαζί με το εισιτήριο για τις συναυλίες από τα Ticket House της Αθήνας. Όλα τα δρομολόγια αναχωρούν από τον σταθμό Λαρίσης. Το κόστος της μεταφοράς για μία διαδρομή (one way) είναι 5 ευρώ και για το εισιτήριο με επιστροφή (round trip) είναι 8 ευρώ.
Συγκεντρωτικά το lineup των τριών ημερών είναι:

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012:
The Locos
The Last Drive
Nashville Pussy
Nightstalker

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012:
Ozzy Osbourne & Friends
Machine Head
Paradise Lost
Unisonic
Planet Of Zeus
Lucky Funeral

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012:
The Prodigy
Iggy And The Stooges
Everlast
GAD.
Monovine

Πηγή: Rockmachine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα