Το πλάνο για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

12:46 1/11/2013 - Πηγή: AEK365

O Χριστάκης Χριστοφόρου δούλεψε πολύ στον τομέα της τακτικής το τελευταίο διάστημα, και προετοιμάζει πλάνο νίκης στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Ο Κύπριος τεχνικός του Απόλλωνα δεν έδειξε τις προθέσεις του όσον αφορά τα πρόσωπα, όμως ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν κατοχή μπάλας, καλή κυκλοφορία, και το κυριότερο ηρεμία και συγκέντρωση.
Ο Χριστοφόρου προσανατολίζεται σε αλλαγές στην ενδεκάδα του, σε σχέση με το νικηφόρο πέρασμα του Απόλλωνα στο Δασάκι. Πιο συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι η αρχική

σύνθεση θα έχει τουλάχιστον τρεις αλλαγές και θα αφορούν την αμυντική γραμμή.
Τερματοφύλακας θα είναι ο Βάλε. Ο Γιώργος Μερκής θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Καρυπίδη, ο Βασιλείου θα πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ ο Μάριος Στυλιανού σαφώς έχει το προβάδισμα από τον Ντανανάε για το δεξιό άκρο.
Στη μεσαία γραμμή οι Χαμντανί και Γκουλιόν θα έχουν τις θέσεις των αμυντικών μέσων ενώ ο Μεριέμ θα έχει τον ρόλο του οργανωτή. Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Παπουλή, Γκαρσία και τον φορμαρισμένο Γκαστόν Σανγκόι.
Οι απόντες του ντέρμπι είναι οι γνωστοί τρεις, Χάμπος Κυριάκου, Ρομπέρ και Γκιέ. Ο Κυριάκου ξεκίνησε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και ταυτόχρονα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Ο Ρομπέρ βρίσκεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Ισραήλ, ενώ ο Γκίε ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα