«Το πίστευα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα»

12:09 7/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Δεληζήσης, που πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Απόλλωνα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων στο χθεσινό ματς-θρίλερ με τον Εργοτέλη, μίλησε στον Sentra 103,3.

Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής που αύξησε κατακόρυφα τις ελπίδες παραμονής της ομάδας του, μίλησε για το πώς έζησε την στιγμή που σκόραρε και τόνισε ότι πίστευε στη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Επίσης εξέφρασε την πίστη ότι ενδεχόμενη παραμονή του Απόλλωνα θα «αναγκάσει» τον Σταμάτη Βελλή να

παραμείνει στην διοίκηση της ομάδας και να μην κάνει πράξη την απόφασή του για αποχώρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δεληζήσης:

Για το αν πίστευε ότι η νίκη μπορούσε να έρθει έστω και στις καθυστερήσεις: «Το πίστευα μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής».

Για τα συναισθήματα του όταν σκόραρε: «Ηταν κάτι το ανεπανάληπτο, δεν υπάρχουν λόγια να το εξηγήσω. Χαίρομαι πρώτα από όλα που κέρδισε η ομάδα και όχι τόσο γιατί σκόραρα εγώ...».

Για το πότε κατάλαβαν οι παίκτες του Απόλλωνα ότι ο ΟΦΗ είχε κερδίσει την Ξάνθη: «Το κατάλαβα όταν είχα πέσει κάτω για να πανηγυρίσω και από πάνω μου είχαν πέσει όλοι οι συμπαίκτες μου και το έλεγαν.. Εμείς είχαμε υποχρέωση να κερδίσουμε ό,τι και να γινόταν στα άλλα ματς. Δεν θέλαμα να χάσουμε την σωτηρία μας μία αγωνιστική πριν το τέλος».

Για την φάση του γκολ: «Έτυχε και ήρθε η μπάλα πάνω μου. Έκανε σέντρα ο Λουσέρο και στην επαναφορά γύρισε την μπάλα ο Γκουέλα».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα που είναι παραδοσιακός αγγλικός με σέντρες κτλ: «Αυτός είναι ο τρόπος ανάπτυξής μας. Εμείς κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής μας δεν κάνουμε κάτι άλλο. Αυτές τις εντολές έχουμε και χτυπάμε τα ματς έτσι. Μας έχει βγει αυτό το στυλ και έτσι κερδίζουμε τα παιχνίδια.»

Για το τι επακολούθησε στα αποδυτήρια: «Υπήρχε ενθουσιασμός. Εμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση και την μεγάλη νίκη. Τώρα περιμένουμε και τα άλλα αποτελέσματα που μας ενδιαφέρουν αλλά όλα είναι πλέον στα πόδια μας».

Για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό: «Ο ΟΣΦΠ, έχει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα και σε αυτό πιστεύω θα δώσει βάση. Οποιος όμως και να αγωνιστεί από τον Ολυμπιακό είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν παύει να είναι Ολυμπιακός, μεγάλη ομάδα».

Για τα όσα ακούγονται σχετικά με τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα τις τελευταίες αγωνιστικές ότι δεν είναι αξιόπιστα: «Εμείς έχουμε πάρει 36 πεντακάθαρους πόντους. Μακάρι να παίζονταν όλα τα ματ τις τελευταίες αγωνιστικές όπως το δικό μας χθες με τον Εργοτέλη που ήρθε κι έπαιξε στα ίσια και καλά έκανε».

Για το αν τυχόν σωτηρία του Απόλλωνα μπορεί να «κρατήσει» τον Σταμάτη Βελλή στην ομάδα: Μακάρι, εύχομαι να μείνει ο άνθρωπος γιατί έχει προσφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Όταν αποφάσισε να φύγει εμείς τον στηρίξαμε. Όλα τα παιδιά πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε ως το φινάλε».

Keywords
Τυχαία Θέματα