«Το πιο δύσκολο ματς του ομίλου»

21:00 15/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ως το δυσκολότερο ματς στην φάση των ομίλων του Champions League για την Ατλέτικο Μαδρίτης χαρακτήρισε τη «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ντιέγκο Σιμέονε.

Συγκεκριμένα, ο «Τσόλο» απάντησε σε ερωτήσεις για:

Τις αλλαγές στην ομάδα: «Πάντα κοιτώ την πραγματικότητα. Συνεχίζουμε να χτίζουμε την ομάδα. Έχουν φύγει κάποιοι παίκτες και κάποιοι έχουν έρθει. Πρέπει να χτίσουμε την ομάδα,

γύρω από τον πυρήνα της ομάδας και αυτό που έχουμε χτίσει τα τελευταία χρόνια και αυτή είναι η δύναμη της ομάδας».

Το αν θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το Σάββατο: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λίγο χρόνο. Οι παίκτες που δεν έπαιξαν το Σάββατο, γυμνάστηκαν την Κυριακή και θα έχουμε μία προπόνηση σήμερα (σ.σ. Δευτέρα). Σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο, θα αποφασίσουμε για τις αλλαγές. Αύριο είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου. Είναι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, σε «καυτή» έδρα και είχαμε λίγες ώρες μετά το ντέρμπι του Σαββάτου».

Το αν η φετινή σεζόν είναι πιο δύσκολη για την Ατλέτικο μετά την παρουσία στον περσινό τελικό: «Προσωπικά δεν το πιστεύω. Κάναμε μια καλή σεζόν, αλλά αυτά είναι στο παρελθόν. Είναι για την πιο δύσκολη διοργάνωση. Ζούμε καθημερινά την ομάδα και προσπαθούμε να την χτίσουμε μέρα με την μέρα. Πρέπει να είμαστε καλοί και να κάνουμε την καλύτερη ανάγνωση για να είμαστε πιο... άνετοι στο παιχνίδι μας».

Το γεγονός πως ο Κόκε έχει... οπισθοχωρήσει στην μεσαία γραμμή και αν θα παραμείνει σε αυτή την θέση: «Ο Κόκε πηγαίνοντας πιο πίσω έφερε ισορροπία στο παιχνίδι και επέτρεψε στους ακραίους να επιτεθούν περισσότερο. Αυτό δεν είναι κάτι που θα γίνεται μόνιμα. Έχει να κάνει πως βλέπουμε το παιχνίδι και πως θα μας βοηθήσει. Ελπίζω η απόφασή μου να είναι σωστή κάθε φορά και να βοηθά την ομάδα».

Το γεγονός πως ο Μίτσελ χαρακτήρισε τον Σιμεόνε ως έναν από τους καλύτερους προπονητές, αλλά και πως αντιμετωπίζεται ο ίδιος ως "μάγος" για τα αποτελέσματα της Ατλέτικο: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που λένε αυτά. Δεν θέλω να μείνω σε αυτά τα σχόλια, γιατί θέλω να αφοσιωθώ στην δουλειά μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω αλλά δεν μπορώ να μοιραστώ αυτά τα σχόλια».

Το παρελθόν του με τον Μίτσελ, που έχουν βρεθεί αντίπαλοι ως παίκτες και ως προπονητές και πως αξιολογεί την δουλειά του: «Έχουμε παίξει πολλές φορές ως αντίπαλοι και ως ποδοσφαιριστές αλλά και ως τεχνικοί, όταν ήμουν στην Σεβίλλη. Ήρθε στον Ολυμπιακό, σε μία ομάδα που ήταν έτοιμη να πάρει το πρωτάθλημα και τα κατάφερε, ενώ τα πήγε και πολύ καλά και στο Champions League. Το πιο σημαντικό είναι πως έχει καταφέρει να δώσει ένα στιλ στην ομάδα, έχει καλά άκρα, καλούς παίκτες στο κέντρο, έμπειρους ποδοσφαιριστές στην άμυνα και έχει αφήσει το στίγμα του στον πάγκο της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα