«Το πάθος και η αγωνιστικότητα έδωσαν την νίκη»

11:03 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ίντερ βρέθηκε να χάνει 2-0 στην έδρα της Κατάνια αλλά τελικά κατάφερε να φύγει νικήτρια με 3-2, μια νίκη που, σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσιόνι, ήρθε λόγω του πάθους και της αγωνιστικότητας που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο "SKY", ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Για να το καταφέρουμε αυτό, χρειάστηκε οι παίκτες μου να δώσουν και την ψυχή τους, μετά το άσχημο ξεκίνημα που κάναμε. Η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα του πάθους και της αγωνιστικότητας των παικτών μου".

Για την διαφορά απόδοσης μεταξύ των δυο ημιχρόνων, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Στο πρώτο 20λεπτο βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση. Ίσως επηρεαστήκαμε από την φανταστική ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων. Κάναμε δυο λάθη, τα οποία μας κόστισαν ακριβά. Μετά τα δυο γκολ της Κατάνια, όμως, η ομάδα άρχισε να συνέρχεται και να δείχνει πως μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Στην ανάπαυλα μιλήσαμε όλοι μαζί και είπαμε πως δεν γίνεται να παίζουμε με χαλαρότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο, είδα το πάθος που ήθελα. Οι παίκτες μου έπαιξαν με ψυχή και κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη".
Όσο για το επεισόδιο με τον Κασάνο και τον αποκλεισμό του Ιταλού φορ από την αποστολή, ο προπονητής της Ίντερ επανέλαβε πως δεν πιάστηκε στα χέρια με τον ποδοσφαιριστή, όπως γράφτηκε, και πρόσθεσε πως ο Κασάνο θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Τότεναμ για το Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα