Το παρασκήνιο της μεταγραφής Πλατέλλα

14:56 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ και η μεταγραφή του αποτελεί σε μεγάλο βαθμό προσωπική δικαίωση της επιμονής και υπομονής του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήθελε όσο τίποτα άλλο να αγωνιστεί στην Ένωση και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κλείσει το θέμα.

Η υπόθεση της μεταγραφής του ξεκίνησε λίγο μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Ξάνθη. Το τεχνικό τιμ

ενημέρωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την περίπτωση του και του τόνισε πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει. Ο ηγέτης της ΑΕΚ επικοινώνησε με τον Χρήστο Πανόπουλο για να μάθει τους λόγους που δεν έμεινε ο Πλατέλλας στην Ακριτική ομάδα. Αυτός του ξεκαθάρισε πως ήταν απόφαση του Νίκου Καραγεωργίου και δεν υπήρχε κάποιο άλλο θέμα.

Στη συνέχεια λοιπόν ανέλαβε ο Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος επικοινώνησε με τον Πλατέλλα εκφράζοντας του το ενδιαφέρον της Ένωσης και ζητώντας του να έρθει στην Αθήνα. Ο παίκτης ανταποκρίθηκε άμεσα και εδώ και περίπου δέκα μέρες βρίσκεται στην πρωτεύουσα. Η προσέγγιση της ΑΕΚ προσέλκυσε και μάνατζερ οι οποίοι πρότειναν στον Πλατέλλα να αναλάβουν το θέμα. Συγκεκριμένα τρεις ατζέντηδες τον πλησίασαν όμως αυτός έχοντας σαφή οδηγία από την ΑΕΚ να μην παρεμβληθούν εκπρόσωποι στο θέμα τους αρνήθηκε τη συνεργασία. Παρότι οι μέρες περνούσαν και είχε προτάσεις (μια από αυτές ήταν της Λάρισας), ο νεαρός περίμενε την ΑΕΚ. Η επιμονή του λοιπόν δικαιώθηκε με την μεταγραφή να κλείνει και τον 24χρονο να ντύνεται στα κιτρινόμαυρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα