Το παιχνίδι της χρονιάς του

09:06 25/2/2014 - Πηγή: AEK365

Στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πιο σημαντικό παιχνίδι που έχει δώσει την φετινή σεζόν και θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να πάει στο "Ολντ Τράφορντ" με ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Μίτσελ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σαβιόλα και Σιόβα με τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού να παρατάσσει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Σαλίνο, στόπερ οι Μανωλάς και Μαρκάνο με τον Χολέβα να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Εντινγκά και Μανιάτης θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τον Κάμπελ και τον Πέρες ή τον Φουστέρ να παίζουν στις πτέρυγες. Ο Ολαϊτάν θα είναι ο μοναδικός προωθημένος με τον Τσόρι να κινείται από πίσω του.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Βαλντέζ και Βέργος.
Από την άλλη μεριά, για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί διέξοδο για την κακή σεζόν που διανύουν οι πρωταθλητές Αγγλίας εντός συνόρων και για αυτό θα παραταχθούν με στόχο να εξασφαλίσουν από απόψε την πρόκριση.
Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Φλέτσερ, Κάρικ, Βαλέντσια, Καγκάβα ή Γιανγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντεγκααρντ, Ράφαελ, Μπίτνερ, Γκιγκς, Νάνι, Γιανουζάι, Κλέβερλι, Φελαϊνί, Γουέλμπεκ και Ερνάντες.
Διαιτητής στο Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι

Keywords
Τυχαία Θέματα