Το όραμα του Μελισσανίδη και ο Λέκιτς

09:21 1/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για το όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, το οποίο αρχίζει και γίνεται πριν καν ξεκινήσει η ΑΕΚ στη Β' Εθνική, γράφει η εφημερίδα και αυτό δεν είναι άλλο από το να δει στην Εθνική Ελλάδος όλη την ΑΕΚ! "Για πρώτη φορά ύστερα από 37 ολόκληρα χρόνια παίκτης από τη Β' Εθνική καλείται στην Εθνική μας". Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει: "Να δεις τι σου'χω για μετά... κι άλλοι παίκτες από την Ένωση στο μικροσκόπιο του Ρανιέρι. Ό,τι καλό υπάρχει στις μικρές

Εθνικής θα "σαρώνει" η ΑΕΚ. Στόχος στο επόμενο Μουντιάλ (2018) η ΑΕΚ της Αγια Σοφιάς να αποτελεί τη βάση της Εθνικής".


SPORTDAY

Aφού τονίζεται η κλήση του Μάνταλου η εφημερίδα γράφει για τα μεταγραφικά: "Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε νέα επαφή με τον Λέκιτς, αλλά εκείνος δεν απάντησε. Αυτό αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας, με τον 29χρονο παίκτη να εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και από την Ισπανία (Χιχόν, Λα Κορούνια, Οσασούνα, Σαραγόσα).

Ακόμη και αν ο Λέκιτς δεν έρθει στην ΑΕΚ, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα περάσουν από το... μικροσκόπιο τους παίκτες που έχουν προταθεί και μπορούν να αποκτηθούν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» έχει και άλλους φορ στη λίστα του, ενώ ακόμα και παράλληλα δέχεται αρκετές προτάσεις από διάφορους μάνατζερ.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποκτηθεί αμυντικός χαφ, εκείνο που προκύπτει είναι ότι θα γίνει κίνηση μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση, όπως για παράδειγμα του Κώστα Κατσουράνη. Αν θα προχωρήσει κάτι, θα φανεί τις επόμενες ημέρες".

LIVE SPORT

Για... δώρο γενεθλίων στον Μάνταλο, η κλήση στην Εθνική, γράφει η LS, ενώ συμπληρώνει πως "σε μία κλωστή κρέμεται το θέμα Λέκιτς"

Keywords
Τυχαία Θέματα