Το όνειρο, ο Λέκιτς και το Κύπελλο

09:43 29/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τη σπούδαια κίνηση της ΑΕΚ με την κατασκευή νεόδμητης πολυκατοικίας για τα παιδιά της, ασχολείται στο πρώτο της θέμα η ΩΡΑ σήμερα: "Αν είναι όνειρο μη μας ξυπνάτε...", γράφει και προσθέτει: "Έργο ζωής γίνεται πλέον στην Ένωση που επενδύει στην ποδοσφαιρική υγεία και όχι στον σκοταδισμό και το βρώμικο παρασκήνιο. Η ΑΕΚ που μόλις πριν 1,5 χρόνο

δεν μπορούσε να βρει που θα έμενε η αποστολή της πρώτης ομάδας πριν τους αγώνες, παρουσίασε χθες επίσημα την πολυκατοικία που κατασκεύασε στα Σπάτα για να φιλοξενεί τα παιδιά των Ακαδημιών από την επαρχία".

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η εφημερίδα γράφει: "Πρόβλημα το... κόλλημα του Λέκιτς με τους Ισπανούς. Η ΑΕΚ μένει μέσα στο κόλπο για τον Σέρβο με την καλύτερη οικονομικά πρόταση, αλλά παράλληλα αυξάνονται οι μνηστήρες τώρα από την Πριμέρα Ντιβιζιόν".

SPORTDAY

Δηλώσεις του μάνατζερ του Λέκιτς φιλοξενεί η εφημερίδα, ο οποίος τονίζει πως η πρόταση και η προοπτική της ΑΕΚ για τον πελάτη του είναι η καλύτερη δυνατή.

LIVE SPORT

"Μάχη ΑΕΚ για Λέκιτς με Χιχόν και Οσασούνα", γράφει η LS η οποία τονίζει και την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο Κύπελλο με τον Φωκικό.


GOAL

"Αγγίζει τον Λέκιτς, νέο άνοιγμα του Κατσουράνη στην Ένωση", γράφει με τη σειρά της η εφημερίδα Goal.

Keywords
Τυχαία Θέματα