Ζουν σε όνειρο στη Λίβερπουλ!

17:28 6/4/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 1-2
Γήπεδο: Άμπτον Παρκ

Τεράστιο διπλό με 2-1 πήρε η Λίβερπουλ από τη Γουέστ Χαμ και καλπάζει για τον τίτλο.

Στο 4ο μόλις λεπτό, το σουτ του Σουάρες, έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Γουέστ Χαμ, ενώ στο 5' ο Σκρτελ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στο 18' και στο 20' οι προσπάθειες του Σουάρες δεν βρήκαν στόχο, όπως και το σουτ του Νόουμπλ αλλά στο 40' η Λίβερπουλ κέρδισε πέναλτι και ο Τζέραρντ έκανε το 1-0 από τα 11 μέτρα. Ωσρόσο στο 45+1'

μετά από κόρνερ ο Κάρολ έκανε καθαρό φάουλ στον Μινιολέ και από κοντά ο Ντεμέλ έκανε το 1-1.

Στο 61ο λεπτό η Γουέστ Χαμ άγγιξε το 21-1 καθώς ο Κάρολ είχε δοκάρι και στο 67' η Λίβερπουλ κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι και ο Τζέραρντ έκανε και πάλι από την άσπρη βούλα το 2-1. Στο 82ο λεπτό το σουτ του Σουάρες σταμάτησε στο δοκάρι της Γουέστ Χαμ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Άντριαν, Ριντ, Νόλαν (65' Νοτσερίνο), Τόμκινς, Αρμέρο, Κάρολ, Τέιλορ (76' Τζάρβις), Νόουμπλ, Ντεμέλ, Ντιαμέ (84' Κ.Κόουλ), Ντάουνινγκ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Φλάναγκαν, Σακό, Σκρτελ, Τζέραρντ, Χέντερσον, Κουτίνιο (46' Λούκας), Στέρλινγκ, Σουάρες, Στάριτζ (83' Τουρέ).

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 3-0
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Το όνειρα τίτλου κατέληξαν σε εφιάλτη για την Άρσεναλ. Εκεί που μέχρι πριν ενάμισι μήνα, οι «κανονιέρηδες» βρίσκονταν στο κόλπο του τίτλου, πλέον απειλούνται με μη είσοδο στην τετράδα. Η ομάδα του Βενγκέρ έχασε με 3-0 από την Έβερτον, που έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, έχει την τύχη στα χέρια της.

Μόλις στο 2ο λεπτό το σουτ του Οσμάν έξυσε το δοκάρι της Άρσεναλ, ενώ στο 11' ο Χάουαρντ είπε όχι σε δυνατό σουτ του Φλαμινί. Τελικά στο 16ο λεπτό ο Σέζνι απέκρουσε το σουτ του Λουκάκου και στην επαναφορά ο Νέισμιθ έκανε το 1-0 για την Έβερτον από κοντά. Στο 22ο λεπτό ο Νέισμιθ σούταρε πάνω στον Σέζνι από πολύ κοντά, ενώ στο 31' ο Πολωνός κίπερ της Άρσεναλ, είπε όχι σε σουτ του Μιραλάς. Όμως στο 35ο λεπτό τα «ζαχαρωτά» πήραν κεφάλι δύο τερμάτων. Ο Λουκάκου έκανε κίνηση από δεξιά προς τα αριστερά και με όμορφο σουτ νίκησε τον Σέζνι. Στο 38ο λεπτό το σουτ του Λουκάκου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 41' ο Ποντόλσκι αστόχησε από καλή θέση.

Στο 48ο λεπτό ο Μονρεάλ έβγαλε όμορφη σέντρα, αλλά κανείς δεν πήγε στην μπάλα, ενώ στο 52' ο Χάουαρντ είπε όχι σε σουτ του Ζιρού και στη συνέχεια ο Μιραλάς παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Και στο 59ο λεπτό ο Σέζνι απέκρουσε το σουτ του Νέισμιθ αλλά στην επαναφορά ο Αρτέτα έσπρωξε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έκανε το 3-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο Σέζνι απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μπάρκλεϊ, ενώ στο 83' ο Χάουαρντ μετα από σουτ του Τσάμπερλεϊν βρήκε λίγο την μπάλα που στη συνέχεια χτύπησε και στο δοκάρι.

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Ντιστέιν, Στόουνς, Κόλεμαν, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Όσμαν (9' Μπάρκλεϊ), Νέισμιθ (81' ΜακΓκίντι), Μιραλάς, Λουκάκου (86' Ντεουλοφέου)

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μονρεάλ, Βερμάελεν, Μερτεσάκερ, Σανιά, Φλαμινί (66' Τσάμπερλεϊν), Αρτέτα, Ροσίτσκι, Ποντόλσκι (66' Ράμσεϊ), Καθόρλα, Ζιρού (71' Σανόγκο)

Keywords
Τυχαία Θέματα