Το μεγαλείο ψυχής του Παυλή και ο... Αυλωνίτης

10:04 3/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Στον Μιχάλη Παυλή είναι αφιερωμένο το πρώτο θέμα της εφημερίδας σήμερα: "Μιχάλης Παυλής... Μεγαλείο ΨΥΧΗΣ!", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Με μία συγκλονιστική επιστολή ο τεράστιος ΑΕΚτζής, γνωστοποίησε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο. Κανένα "αντίο" όμως δεν υπάρχει στη σχέση του Μιχάλη με την Ένωση. Τα λόγια είναι περιττά για αυτό που έκανε ο Παυλής τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παραδίδοντας μαθήματα ζωής σε όλους μας βάζοντας την ΑΕΚ

πάνω από τη ζωή του". Όσο για τον Αυλωνίτη η ΩΡΑ γράφει: "Κυνηγάει τον Αυλωνίτη μέσω ΕΠΟ η ΑΕΚ. Την τιμωρία του παίκτη με ένα χρόνο απαγόρευση να αγωνίζεται περιμένει η Ένωση, μετά από έγγραφα που κατατέθηκαν χθες και αποδεικνύουν ότι έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα, με την οποία η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι κι ενώ αυτός ανανέωσε και με τον Πανιώνιο για να πωληθεί στον Ολυμπιακό".

SPORTDAY

"Σαν παραμύθι", είναι ο τίτλος της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και αναφέρεται φυσικά στον Μιχάλη Παυλή ο οποίος "έκλεισε τον κύκλο του και άνοιξε την καρδιά του". Στα μεταγραφικά η SD γράφει πως η ΑΕΚ "φουλάρει για Κουρμπέλη και Λαμπρόπουλο".

LIVE SPORT

Για τον Παυλή γράφει και η LS: "Συγκλόνισε το αντίο του Παυλή στο ποδόσφαιρο και στην ομάδα της καρδιάς του. Για πάντα ΑΕΚτζής! Ανατριχιαστικός αποχαιρετισμός, αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης στον ηρωϊκό Μιχάλη". Όσον αφορά τον Αυλωνίτη η εφημερίδα κάνει λόγο για "πόλεμο" και προσθέτει:" Εντολή Μελισσανίδη για κυνήγι στον Αυλωνίτη και μπλόκο της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή κατέθεσε ο... κίτρινος Αχαρναϊκός, ενώ ο Πανιώνιος παρουσίασε ανανέωση!"


GOAL

Για τον Αυλωνίτη γράφει με τη σειρά του το Goal: "Μετωπική ΑΕΚ - Ολυμπιακού για τον νεαρό αμυντικό. Πόλεμος με αφορμή τον Αυλωνίτη. Ο Αχαρναϊκός κατέθεσε με τις ευλογίες της Ένωσης συμβόλαιο που δεσμεύει τον Αυλωνίτη για το μέλλον του. Ο παίκτης απάντησε με εξώδικο στον Λυμπερόπουλο και επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες. Καμία ανησυχία στον Πειραιά, δεδομένη θεωρούν τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους".

Keywords
Τυχαία Θέματα