Το μακρύ καλοκαίρι του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

00:25 21/7/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά τη Μύκονο, στις αρχές Ιουλίου, είναι η δεύτερη φορά μέσα στο φετινό καλοκαίρι που ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές του.

Αυτή τη φορά ο σταρ των γηπέδων επισκέφθηκε το πανέμορφο resort «Amanzoe» στο Πόρτο Χέλι, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα Κυριακή.

Ο 29χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί πλέον μια ζωντανή διαφήμιση για τη χώρα μας, την οποία επισκέπτεται για τρίτο καλοκαίρι. Είχαν προηγηθεί οι διακοπές του το 2010 στην Κρήτη και το 2013 σε Ρόδο και Ελούντα. Για να γίνει αντιληπτό το εύρος της δημοσιότητας που έχει κερδίσει η Ελλάδα αξίζει να αναφερθεί πως οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Πoρτογάλος ποδοσφαιριστής στον λογαριασμό του στα social media από τις διακοπές του στο Πόρτο Χέλι έχουν ήδη ξεπεράσει τα 5 εκατ. like...
Φέτος ο Ρονάλντο επισκέφτηκε στις 29 Ιουνίου με πέντε κολλητούς του φίλους και τον μάνατζέρ του τη Μύκονο, χωρίς όμως τη συντροφιά της αγαπημένης του Ρωσίδας τοπ μόντελ Ιρίνα Σάικ, η οποία δεν μπόρεσε να τον συνοδέψει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής αναχώρησε από τη Μύκονο στις 4 Ιουλίου, για να επιστρέψει όμως ξανά στη χώρα μας περίπου μια εβδομάδα μετά, έχοντας στο πλευρό του αυτήν τη φορά την πανέμορφη 28χρονη Ιρίνα. Το ζευγάρι αφού έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από την Ελούντα την Παρασκευή 11 Ιουλίου μεταφέρθηκε στο «Amanzoe» στο Πόρτο Χέλι με το ελικόπτερο του ξενοδοχείου.

Το πολυτελέστατο resort του Μίλτου Καμπουρίδη (σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου), το οποίο διαθέτει 38 σουίτες και 3 βίλες με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, βρίσκεται στον τρίτο χρόνο της λειτουργίας του και έχει ήδη φιλοξενήσει διασημότητες και μεγιστάνες απ' όλον τον κόσμο.
Επίσκεψη στις Σπέτσες
Αν και έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τους υπόλοιπους ενοίκους, εντούτοις η άφιξή τους κατάφερε να κρατηθεί μυστική για αρκετές ημέρες μέχρι τη στιγμή που αποφάσισαν να νοικιάσουν ένα από τα σκάφη του ξενοδοχείου προκειμένου να επισκεφτούν τις γειτονικές Σπέτσες και τη γύρω περιοχή.

Στο νησί όμως δεν μπόρεσαν να διαφύγουν την προσοχή των ντόπιων, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν βλέποντας μπροστά τους έναν από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Το ζευγάρι κατέληξε για φαγητό στο γνωστό εστιατόριο «Το Νερό της Αγάπης», επιλέγοντας ψάρι και ιδιαίτερες ελληνικές γεύσεις.
Ο Κριστιάνο και η Ιρίνα ανέβαζαν αυτές τις ημέρες διάφορες φωτογραφίες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν τον τόπο των διακοπών τους στους θαυμαστές που τους βομβάρδιζαν με ερωτήσεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως τον Οκτώβριο του 2012 ο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος αθλητής με 50 εκατ. θαυμαστές στο Facebook... Στις φωτογραφίες, ο Πορτογάλος άσος των γηπέδων ποζάρει χαμογελαστός έχοντας πίσω του τμήμα του «Amanzoe», ενώ στο βάθος διακρίνεται ο κόλπος της Κορακιάς. Μάλιστα στη μία φωτογραφία φορά μπουρνούζι και αποκαλύπτει πως ετοιμάζεται για νυχτερινό spa, ενώ σε μια άλλη γράφει χαρακτηριστικά «απολαμβάνοντας ένα ακόμα φοβερό ηλιοβασίλεμα». Οσο για τις φωτογραφίες της Ιρίνα, η Ρωσίδα καλλονή φορώντας ένα κοραλλί μικροσκοπικό μπικίνι ανέβασε selfie από την ξαπλώστρα στην πισίνα του ξενοδοχείου σε στιγμές χαλάρωσης αποσπώντας χιλιάδες like και ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές της.
Οι άνθρωποι του «Amanzoe» κρατούν μέχρι σήμερα άκρα μυστικότητα για ό,τι αφορά το διάσημο ζευγάρι. Οι ένοικοι όμως και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου που τους συνάντησαν τους περιγράφουν ως ιδιαίτερα πρόσχαρους, καταδεκτικούς και απόλυτα ερωτευμένους. Οπως δήλωσαν στο «Εθνος της Κυριακής»: «Περνούν καλά οι δυο τους. Γελούν και πειράζονται μεταξύ τους, γυμνάζονται παρέα, κάνουν θαλάσσια σπορ και βρίσκονται αρκετές ώρες στην κεντρική πισίνα χαλαρώνοντας κάτω από τον ήλιο. Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι, ιδιαίτερα γυμνασμένοι και καλλίγραμμοι. Τα κορμιά τους είναι πραγματικά αγαλματένια. Ολοι τούς χαζεύουμε όταν έρχονται για μπάνιο. Μάλιστα ο Ρονάλντο δέχτηκε με μεγάλη εγκαρδιότητα να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζήτησε». Ο Κριστιάνο και η Ιρίνα περνούν τον περισσότερο χρόνο των διακοπών τους στο ξενοδοχείο και στη σουίτα που διαμένουν, η οποία διαθέτει δική της πισίνα και κοστίζει 1.500 ευρώ τη βραδιά. Κάνουν spa και για φαγητό επιλέγουν συνήθως ένα από τα τρία εστιατόρια του «Amanzoe». Η αδυναμία τους είναι το ψάρι, οι δροσερές σαλάτες, τα φρούτα και οι χυμοί, αν και το μεσημέρι απ' ό,τι αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες που ανέβασε η Ιρίνα δίπλα στην πισίνα δεν θα πουν όχι σε ένα μπέργκερ με τηγανιτές πατάτες.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δηλώσει ήδη από πέρυσι, όταν διέμενε στο Porto Elounda, πως λατρεύει το ελληνικό φαγητό, τον ήλιο και την καταγάλανη θάλασσά μας.
Ετσι, έπειτα από επιθυμία του το ταξιδιωτικό πρακτορείο από το εξωτερικό που αναλαμβάνει τη διοργάνωση των διακοπών του φροντίζει να του κλείνει κάθε φορά ένα ξεχωριστό resort σε κάποιο πανέμορφο σημείο της Ελλάδας για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα