Το... λουλουδάκι του Μπερλουσκόνι

13:33 2/5/2012 - Πηγή: AEK365

Νέες αποκαλύψεις για τις δραστηριότητες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με νεαρά κορίτσια έρχονται στο φως της δημοσιότητας και προκαλούν νέο σάλο. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα "Repubblica" αποκαλύπτει τηλεφωνικής υνομιλία που είχαν δυο γυναίκες με τις οποίες σχετίζονταν ο Μπερλουσκόνι, την Νικόλ Μινέτι και την Ίρις Μπερνάρντι, και οι οποίες "έθαβαν" μια άλλη κοπέλα στην οποία έδειχνε ιδιαίτερη προτίμηση ο ιδιοκτήτης της Μίλαν.
Όπως αναφέρεται στην συνομιλία: "Της έδωσε καλό δωράκι της Άρις. Εννέα... λουλουδάκια

πήρε". Όπου Άρις, η Άρις Εσπινόζα με τις δυο γυναίκες να κοστολογούν το σεξ με τον Μπερλουσκόνι στα 9000 ευρώ δηλαδή χίλια ευρώ για κάθε... λουλουδάκι.
Πράγματι, από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Μπερλουσκόνι είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Εσπινόζα την οποία αποκαλούσε "κακό, πολύ κακό κορίτσι" ενώ της εξηγούσε και την δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί λόγω των αποκαλύψεων: " Είμαι στη μέση ενός πολύ άγριου πολέμου. Όταν λήξει και τον κερδίσω, τότε θα απολαύσω τα όμορφα, γλυκά σου χείλη».
Πριν τα Χριστούγεννα του 2010, η Μαριστέλ Πολάνκο και η Νικόλ Μινέτι εμφανίζονται σε μεταξύ τους συνομιλία δυσαρεστημένες από τα δώρα που τους έκανε και από τον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκε ο Μπερλουσκόνι. "Τον είδα χθες αλλά δε με άφησε ούτε καν να κοιμηθώ εκεί. Ο μαλ...ς!", είπε η Νικόλ, ενώ η Μαριστέλ δήλωσε επίσης θυμωμένη: "Εγώ πήγα εκεί και μου έδωσε μόνο τρία λουλουδάκια. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη".

Keywords
Τυχαία Θέματα