Το κίνητρο, οι αλλαγές και οι εξελίξεις

10:25 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ειδική αναφορά γίνεται στο ντεμπούτο του Χέλγκασον, στη διάψευση της ΠΑΕ, για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Καράμπελα και τον Λαγό, να βρίσκονται στα πρόθυρα προσφυγών, αλλά και στη διάψευση, με αρκετά ερωτηματικά, από στέλεχος της Patero Development, περί ενδιαφέροντος για επένδυση στην ΑΕΚ.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

"Επιχειρηματίες με πολλά λεφτά", είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που επικοινώνησε με την υπεύθυνη ανάπτυξης της Patero Development, η οποία από τη μία διέψευσε

την πρόθεση της εταιρείας να επενδύσει στην Ελλάδα, από την άλλη δεν αποκλείει τίποτα σε ό,τι αφορά στις προσωπικές βλέψεις του Ισάεφ και των Γεωργιανών "συμπαικτών" του.

"Να η ευκαιρία σας", είναι ο τίτλος για το αποψινό ματς με τη Λοκομοτίβ, με σαφή αναφορά στους νέους παίκτες που θα έχουν την ευκαιρία ν' αγωνιστούν, κόντρα στους Ρώσους. Οι δηλώσεις Λεονάρντο, οι αναμνήσεις του Γκουστάβο Μαντούκα από την ΑΕΚ, το ντεμπούτο Χέλγκασον και η διάψευση για τα "περί προσφυγών", στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Αυτή η φανέλα αξίζει σε όλα τα ματς τους... 3 βαθμούς", είναι η ξεκάθαρη αναφορά στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας για το αποψινό ματς. Οι δηλώσεις Κωστένογλου - Λεονάρντο, η μεγάλη ευκαιρία του Χέλγκασον, αλλά και η διάψευση για τις προθέσεις των Λαγού και Καράμπελα, στα σημαντικά θέματα της πρώτης σελίδας.

"Σε διπλό ταμπλό για λύση", για τις εξελίξεις στα διοικητικά. Η εφημερίδα επιμένει στο θέμα με τον Άντζελος και με μεσάζοντα που προχωρά δύο επαφές, η μία με Έλληνα επιχειρηματία - έκπληξη.

SPORTDAY

"Για το γόητρο" είναι η αναφορά στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, για τον αποψινό αγώνα με τη Λοκομοτίβ, κάνοντας ειδική μνεία, στο ό,τι η Ένωση αναζητά του πρώτους βαθμούς στο Europa League, με πολλές αλλαγές και το μυαλό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο και το πως αντιμετωπίζει το ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά και το SOS του Κωστένογλου για το οικονομικό, στα βασικά θέματα της εφημερίδας, που απαντά καυστικά, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, για το θέμα τους Καράμπελα και Λαγό.

GOAL NEWS

"Ο λόγος στις ρεζέρβες", είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, που τονίζει ότι η σκέψη της ΑΕΚ βρίσκεται ξεκάθαρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό και θα παραταχθεί, παρά το κίνητρο που πρέπει να έχει για τη νίκη, με 11άδα, η οποία δεν έχει καλά καλά αγωνιστεί μαζί, ούτε στην προπόνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα