«Το καλύτερο μας ημίχρονο»

22:11 7/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας έμεινε ο Σούλης Μαρκόπουλος, που εξήρε την απόδοση του νεοαποκτηθέντα Άλεξιτς.

«Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από ήττα και απέναντί μας είχαμε μία καλή ομάδα με τέσσερις πολύ αξιόλογους παίκτες, εντελώς νέα σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου, που μας δημιούργησε προβλήματα. Το πρώτο ήταν το καλύτερο ημίχρονό μας φέτος από πλευράς παραγωγικότητας. Στη συνέχεια κάναμε λάθη και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας πλησιάσει.

Ίσως ήταν η κούραση, έπαιξαν ρόλο και τα φάουλ για να μειωθεί η διαφορά. Ο Αλεξιτς πήρε ριμπάουντ, έδωσε δύο ασίστ. Μπορεί επιθετικά να έχασε δύο φάσεις, ίσως γιατί δεν έπρεπε κατευθείαν να του δώσουμε ρόλο πρωταγωνιστή. Αυτός, όμως, είναι ο ρόλος του, άλλαξε την ψυχολογία όλων των παικτών, έδωσε περισσότερη ζωντάνια. Αυτή είναι η διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Αυτή η ομάδα είναι νεαρή και έχει μεγάλη διαφορά όταν παίζει στην έδρα της σε σχέση με τα εκτός έδρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα