«Το εγχείρημα Empire ήταν από την αρχή αποτυχημένο»

12:47 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσα στα ονόματα που κατέθεσε μήνυση ο Γιώργος Κιντής, είναι του πρώην οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βασίλη Πουλάκου, ο οποίος μιλώντας στο NOVAΣΠΟΡ FM προσπάθησε από την πλευρά του να εξηγήσει την κατάσταση. Μάλιστα, δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει σε κάθε νομική κίνηση προς τον κ. Κιντή, όταν τελειώσει αυτή η ιστορία. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την ιστορία που έχει προκύψει

«Σε σχέση με τις συνολικές ζημιές που επικαλείται

ο κ. Κιντής, πρόκειται για συσσωρευμένες ζημιές από συστάσεώς της εταιρείας. Όταν πήγα στην ΑΕΚ ήταν Οκτώβριος 2010. Δεν μιλάμε για εταιρεία μιας χρήσεως. Αυτή είναι η απάντησή μου για τα χρέη που ανέρχονται στα 3,5 εκατ. ευρώ. Ο κ. Κιντής νομίζει με το μυαλό του ότι αυτό είναι ένα ποσό που ανήκει στην Empire και συμψηφίστηκε προς όφελος της ΠΑΕ. Δεν αφορά την Empire και αφορά έναν αντιλαμβανόμενο προμηθευτή (την Puma)».

Για τον ισολογισμό που δεν έχει δημοσιευτεί

«Από την ΠΑΕ ΑΕΚ απολύθηκα 09/03/2012 και την κατάσταση ήταν στα χέρια του κ. Αδαμίδη. Το λογιστήριο της Empire παρατηρείται από εκείνο της ΠΑΕ. Προσπάθησα να την υποστηρίξω απέναντι σε όλους τους ελέγχους και όλους τους διακανονισμούς. Από τον Σεπτέμβριο του 2012 έχω όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να υπερασπίσω τον άνθρωπο που κατηγορείται για τα χρέη αυτής της εταιρείας.

Είχα μία συνάντηση τον Μάιο για να λύσω το θέμα και να ενημερωθώ για τα τεκταινόμενα του ισολογισμού που έληξε το ‘11. Είχα μία διαφωνία στην αποτίμηση του ισολογισμού, μπλόκαρα την αποτύπωση του ισολογισμού για να διαμορφώσω τα στοιχεία που θα έπρεπε να εκπίπτουν φορολογικά. Αυτός είναι ο λόγος της μη δημοσίευσης του ισολογισμού. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση θα έπρεπε τα κονδύλια του πίνακα να είναι διαμορφωμένα προς τα' πάνω».

Για το πώς είναι δυνατόν η Empire να εμφανίζει συνεχώς ζημιές

«Με αφορμή την επικοινωνία που είχα με τον κ. Κιντή άρχισα από τότε που μπορούσα να συλλέξω στοιχεία και του είχα αναφέρει για τη χρήση του 2008, κάτι που μου έδειχνε πως υπήρχε κακοδιαχείριση και ξόδευε περισσότερα από όσα έβγαζε. Τι να πω; Άμα μία εταιρεία μπορούσε να ζήσει με 100 και ζούσε με 500, τα είχα πει σε έναν μέτοχο (Κιντή). Εν προκειμένω τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αφεντικό ήταν ο κ. Αδαμίδης και ήταν ενήμερος για τη κακοδιαχείριση που είχε προηγηθεί.

Η εντολή ήταν πως ότι πέφτει στην αντίληψή σου πες τα. Μόνο ο κ. Κιντής ενδιαφέρθηκε, του έδωσα κάποιες απαντήσεις και του είχα πει ότι θα επανέλθω. Είχα ενημερώσει τον κ. Αδαμίδη και μου είχε πει να απαντάω σε κάθε απορία του κ. Κιντή. Ο κ. Αδαμίδης είχε μείνει μόνος του και διώκεται για παρακρατημένους φόρους της εταιρείας. Δεν είναι μόνο κακοδιαχείριση, γινόντουσαν κα άστοχες κινήσεις. Βεβαίως, δεν μπορούμε να προσάψουμε δόλο.

Δεν μιλάω για σκοτεινές διαδρομές, αλλά η εταιρεία έπρεπε να γίνει συγκεντρωμένη, αφού είχε υποκαταστήματα σε διάφορα μέρη και δεν είχε γίνει καταμέτρηση των προϊόντων. Η δική μου ασχολία ήταν από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι σήμερα. Οι συσσω

Keywords
Τυχαία Θέματα