Το «ευχαριστώ» στα κορίτσια

04:25 14/12/2011 - Πηγή: AEK365

Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη το τραπέζι που διοργάνωσε ο βασικός χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Σαμίρ Σαμπάχ στο Nargile στο Κεφαλάρι με το κέφι και τα αστεία να διαδέχονται το ένα το άλλο. Η βραδιά κύλησε σε «κιτρινόμαυρους» ρυθμούς, όπως βέβαια είναι λογικό και όλα τα κορίτσια δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν την τελευταία επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού που της έφερε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο κ. Σαμίρ

Σαμπάχ παρέθεσε το δείπνο αυτό για να ευχαριστήσει την ομάδα για την χαρά που του έχει δώσει με τις τελευταίες επιτυχίες τους και το έκανε και από κοντά με τις «κιτρινόμαυρες» να είναι χαρούμενες για αυτή την κίνηση που δείχνει ότι οι προσπάθειές τους αναγνωρίζονται. Ενώ στην συνέχεια δεν παρέλειψε να τονίσει πως περιμένει φέτος κάποιον τίτλο για να πανηγυρίσει μαζί τους!

Το «παρών» στο Κεφαλάρι έδωσε όλο το τεχνικό τιμ της ομάδας, εκτός από τον Απόστολο Οικονόμου, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, στην οποία είναι βοηθός. Από εκεί και πέρα από την διοίκηση παρεθρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Παπαδημητρίου, ο Γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Βασίλης Τόγελος, ο νέος έφορος, Νίκος Σπυριδαντωνάκης, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Δούκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα