Το «δώρο» του Ρονάλντο στον Φέργκιουσον (VIDEO)

12:07 16/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το βραβείο Sports Personality Diamond Award απονεμήθηκε στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από το BBC για την προσφορά του Σκωτσέζου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατά την διάρκεια της βράβευσης προβλήθηκε βίντεο στο οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον πρώην προπονητή του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός

στο μήνυμα του προς τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον:
"Γεια σου αφεντικό. Είχα την ευκαιρία να σου στείλω ένα μήνυμα που θα ήθελα να το μοιραστώ με όλους, αφού αυτό που έκανες εσύ με εμένα είναι απίστευτο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
Όταν έφτασα στο Μάντσεστερ σε ηλικία 18 ετών ήσουν κάτι σαν ποδοσφαιρικός μου πατέρας, μου έδωσε ευκαιρίες και μου δίδαξες πολλά πράγματα.
Έτσι αισθάνομαι χαρούμενος που σου στέλνω αυτό το μήνυμα. Θυμάμαι πως όταν ήρθα στην ομάδα, σου ζήτησα το 28 και εσύ μου έδωσες το 7.
Με έβαλες κάτω από πολλή πίεση, αλλά μου είπες ότι δεν θα έχω πρόβλημα και αξίζω να φορέσω αυτή την φανέλα, επειδή ήμουν φανταστικός παίκτης.
Μου δίδαξες πώς να γίνω σωστός επαγγελματίας, καλός άνθρωπος και σου αξίζει αυτό το βραβείο, επειδή είσαι φανταστικός άνθρωπος. Είσαι ο νούμερο ένα!
Καλό απόγευμα και παραμένουμε σε επαφή. Να ‘σαι καλά...".

Keywords
Τυχαία Θέματα