Το δάνειο και το 1-0

10:47 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ είναι κυρίαρχο θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της Ένωσης: "Καθάρισε σε 10'" τονίζει το GOAL και προσθέτει: "Ο Λεονάρντο... σέρβιρε, ο Λυμπερόπουλος σκόραρε". Παράλληλα, τονίζονται οι αποδοκιμασίες του κόσμου κατά των μετόχων με το κείμενο να τονίζει: "Η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα, οι φίλοι της ΑΕΚ έστειλαν εκ νέου το μήνυμα μέσω συνθημάτων... «Παππά, Νοτιά, Πόλυ, ακούστε το καλά, για να

σωθεί η ΑΕΚ χρειάζεται λεφτά» και ο Ανδρέας Δημητρέλος τρέχει για να συγκεντρώσει το περίπου 1,25 εκατ. ευρώ που έχει ανάγκη η Ενωση για να αποφύγει την ευρωπαϊκή «καμπάνα».

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα επιδίωκε χθες το βράδυ νέα επαφή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, μέσω του Χάρη Οικονομόπουλου, σε μια προσπάθεια να εκταμιεύσει και άλλα λεφτά από το... δάνειο που φέρεται να εξασφαλίζει ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου. Πάντως, μέχρι αύριο οι παίκτες θα έχουν αποπληρωθεί τα ποσά που είχαν συμφωνήσει μέχρι την 20ή Μαρτίου, με τον πρώτο σκόπελο να ξεπερνιέται".

SPORTDAY

"Πλέι οφ με Λυμπερόπουλο για την ΑΕΚ" γράφει η εφημερίδα επιλέγοντας την ουσία από το χθεσινό 1-0 της Ένωσης επί του Παναιτωλικού. Στο ρεπορτάζ της επίσης τονίζει: "Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα πρέπει να βρεθούν 1,2 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις κυρίως προς πρώην παίκτες και Δημόσιο. Από τη στιγμή που από το μέτωπο πρώην και νυν μετόχων η «Ένωση» δεν περιμένει άλλα χρήματα και τα περί επενδυτών που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα παρέμειναν σε επίπεδο σεναρίου, οι «κιτρινόμαυροι» στρέφονται στη λύση Αλ Σουντάιρι.

Γίνεται προσπάθεια να εκταμιευτεί το υπόλοιπο ποσό από το δάνειο που είχε εξασφαλιστεί από τον Σαουδάραβα μέσω του Ντέμη Νικολαΐδη και την υπόθεση χειρίζεται ο Χάρης Οικονομόπουλος. Στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως θα μπορέσουν να πάρουν τα λεφτά, περίπου 1,4 εκατ. ευρώ, δεσμεύοντας τα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης περιόδου. Σκοπός της διοίκησης είναι να έχει κλείσει αυτό το ζήτημα μέχρι την Τετάρτη, όταν και έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα γράφοντας πως "Λύμπε και Λεό την οδηγούν. Άλλοι τρεις βαθμοί, από εκπληκτική δημιουργία του Λεονάρντο και ιδανική εκτέλεση του Λυμπερόπουλου. Η ΑΕΚ είχε φάσεις για μεγαλύτερο σκορ, δεν τις εκμεταλλεύτηκε και γι' αυτό έμεινε με το άγχος μέχρι το σφύριγμα της λήξης".
Επίσης η εφημερίδα υποστηρίζει πως δεν υπάρχει Άραβας επενδυτής γράφοντας: "Ο Γιάννης Μπεθάνης είναι ο άνθρωπος που βοήθησε τον Νικολαϊδη με το δάνειο και το όνομα του Άραβα είχε χρησιμοποιηθεί γιατί ο πραγματικός χρηματοδότης δεν επιθυμούσε να γίνει γνωστό το δικό του".
(Το aek365 ήταν αυτό που είχε αποκαλύψει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου το όνομα του Γιάννη Μπεθάνη. Παράλληλα να σημειώσουμε πως το δάνειο των 550.000 ευρώ που έχει λάβει ως τώρα η ΑΕΚ, η ΠΑΕ έχει υπογράψει με τον Σαουδάραβα την εγγύηση για επιστροφή των χρημάτων του από το τρέχον

Keywords
Τυχαία Θέματα