Το «Χρυσό Παπούτσι» και η Ιρίνα (VIDEO)

11:25 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά το 2008, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε το "Χρυσό Παπούτσι" για τα 41 γκολ που σημείωσε την περσινή σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα κατακτώντας την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Μαδρίτη, τον μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης βράβευσαν ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο και ο Εουσέμπιο ενώ την εκδήλωση παρακολούθησε και η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Ιρίνα Σάικ η οποία τράβηξε πάνω της τα αντρικά βλέμματα με την εμφάνιση

της (ΦΩΤΟ).

Κατά την απονομή του βραβείου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Είναι μια επιβράβευση για ολόκληρη την Πορτογαλία. Θέλω να μοιραστώ αυτό το τρόπαιο με τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο, τον πρόεδρο και όλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένεια μου, τον γιό μου και την κοπέλα μου, όλοι ήταν σημαντικοί για να καταφέρω να άρω αυτό το βραβείο. Τους ευχαριστώ όλους". Για τον Λιονέλ Μέσι τόνισε: "Δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις. Τώρα είμαστε καλά και προσπαθούμε να κοιτάμε την δική μας απόδοση μέσα στο γήπεδο".

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος παλαίμαχος άσος, ο Εουσέμπιο, είπε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο είναι μόλις 26 ετών. Έχει πολύ χρόνο ακόμα και πιστεύω ότι θα κερδίσει πολλά Χρυσά Παπούτσια ή Χρυσές Μπάλες στο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα