Το μπάσκετ της ΑΕΚ είναι πλέον γιορτή (ΦΩΤΟ)

18:58 29/12/2014 - Πηγή: AEK365

Με οδηγό το ένδοξο παρελθόν της, βασισμένη στο ασφαλές παρόν της και με το βλέμμα στο μέλλον πορεύεται πλέον η Βασίλισσα. Τη χθεσινή μεγάλη εμφάνιση της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν δια ζώσης 5 χιλιάδες και πλέον οπαδοί της, οι οποίοι την έσπρωξαν προς τη νίκη με το ατελείωτο τραγούδι τους.

Ανάμεσα τους και το νέο αίμα της ΑΕΚ και του ελληνικού μπάσκετ. Στο ΟΑΚΑ

έδωσαν το παρών πλήθος από πιτσιρίκια, προερχόμενα από τους AΣ Πέρα, ΓΕΣ Γλυφάδας, Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου, τα Τμήματα Υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αλλά και την ΑΕΚ Περιστερίου. Η διοίκηση της ΚΑΕ μοίρασε μπαλόνια και φανέλες, που έγραφαν «ΤHE QUEEN IS BACK» (η Βασίλισσα επέστρεψε), στους μικρούς της επισκέπτες, οι οποίοι φάνηκε πως ενθουσιάστηκαν από τη συμμετοχή τους στο «CHRISTMAS FUN 4 KIDS».

Αλλά και στο ημίχρονο, πραγματοποιήθηκε ένα πολύ ωραίο happening με επίκεντρο και πάλι τα παιδιά. Μικροί εκπρόσωποι των ακαδημιών της Βασίλισσας, χωρίστηκαν σε 2 ομάδες και εμφανίστηκαν με φανέλες των παικτών της ΑΕΚ (τις φανέλες που φοράνε οι ίδιοι οι παίκτες), καθώς και με τα παπούτσια τους. Η μία ομάδα έπρεπε να φορέσει την φανέλα και τα παπούτσια του Ζήση Σαρικόπουλου και η δεύτερη του Γιώργου Τσιάκου. Στη συνέχεια έπαιρναν την μπάλα και κατευθύνονταν προς το απέναντι καλάθι. Σούταραν, επέστρεφαν, έβγαζαν τα ρούχα και το ίδιο έκανε και ο επόμενος. Ο κόσμος, από την πλευρά του, τους παρότρυνε, καθώς το έργο τους μέσα στα ρούχα γιγάντων μόνο εύκολο δεν ήταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα