Το Downton Abbey έχει χιούμορ κι απαντά στη γκάφα με το πλαστικό μπουκαλάκι! (ΦΩΤΟ)

17:11 18/8/2014 - Πηγή: AEK365

Οι υπεύθυνοι της σειράς Downton Abbey υπέπεσαν σε μια μεγαλειώδη γκάφα πριν από λίγες μέρες, ωστόσο δεν πτοήθηκαν καθόλου κι έκαναν πλάκα!

Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε στο επίσημο Facebook page της δημοφιλούς σειράς, ένα πόστερ για τη νέα σεζόν της σειράς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Όμως υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα. Πάνω στο τζάκι από την έπαυλη εποχής υπήρχε ένα πλαστικό μπουκαλάκι νερό! Το μπουκαλάκι προφανώς κανείς δεν το

πρόσεξε και η φωτογραφία ανέβηκε κανονικά. Όταν το κατάλαβαν και την κατέβασαν από τη σελίδα ήταν πλέον αργά καθώς η φωτογραφία είχε μοιραστεί χιλιάδες φορές στα social media που... πήραν φωτιά!

Ωστόσο, το καστ της σειράς δεν πτοήθηκε και αντέδρασε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στο Instagram, όπου όλοι κρατούν μπουκαλάκια νερό! Μάλιστα, η φωτογραφία συνοδευόταν από ένα λινκ που οδηγεί στο site της φιλανθρωπικής οργάνωσης Water Aid, η οποία έχει ως στόχο την παροχή καθαρού νερού σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Μετά την πρωτοφανή αντίδραση που προκλήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα από την αφίσα, καστ και προσωπικό αποφάσισαν να στρέψουν όλη αυτή την προσοχή σε ένα θέμα σχετικό με το νερό το οποίο όμως πραγματικά σημασία. Ελπίζουν έτσι να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση και να ενισχύσουν το έργο της διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης WaterAid», ανέφερε εκπρόσωπος της σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα