Το 8ο θαύμα του Μανόλο

23:12 13/5/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 38Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: Θιουδάδ Ντε Βαλένθια

Η Λεβάντε νίκησε με 3-0 την Μπιλμπάο εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μαγιόρκα και πήρε την έκτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Ανοιχτό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό και αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για τους Βάσκους. Τελικά

η ομάδα του Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ κατάφερε να σκοράρει στο 44΄ όταν ο Γκεζάλ νίκησε τον Ιραιθόθ για το 1-0. Η Λεβάντε στην επανάληψη μπήκε καλύτερα και στο 54' ο Γκεζάλ έχασε καλή ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Τελικά ο Γκεζάλ στο 67' νίκησε για δεύτερη φορά νίκησε τον Ιραιθόθ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 88' ο Φαρινός με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Λόπεθ, Μπαγιεστέρος, Γκαμπράλ, Χουανφράν, Τόρες, Ιμπόρα, Βάλδο, Μπαρκέρο (76' Φαρινός), Μποτέλιο, Γκεζάλ (80' Χοανλού).
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Εκίθα, Αμορεμπιέτα, Τοκέρο (46' Γιορέντε) Ιτουράσπε (46' Μαρτίνεθ), Αντέρ Ερέρα (64' Γκαμπιλόντο), Ντε Μάρκος, Σουσαέτα, Μουνιαΐν, Ιμπάι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 4-1
ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Φουριόζα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η «βασίλισσα» που μπήκε από το πρώτο λεπτό να πιέσει τους Νησιώτες. Η υπεροχή της απέφερε καρπούς στο 19' όταν ο Μαρσέλο έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Το δεύτερο γκολ για τους «Μερένγκες» δεν άρφησε να έρθει. Στο 23' οι Ρονάλντο-Ιγουαΐν άλλαξαν όμορφα την μπάλα, εκείνη έφτασε στον Καρίμ Μπενζεμά και ο Γάλλος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Αουάτ. Με γρήγορο γκολ για την Ρεάλ ξεκίνησε η επανάληψη καθώς στο 49' ο Μεσούτ Οζίλ έγραψε το 3-0 με υπέροχο πλασέ, μετά από ασίστ του Ιγκουαΐν. Δύο λεπτά αργότερα η Μαγιόρκα κατάφερε να μειώσει στο 3-1 όταν ο «Τσόρι» Κάστρο νίκησε τον Ίκερ Κασίγιας. Η Ρεάλ Μαδρίτης όμως δεν έδειξε να πτοείται και με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Οζίλ μετά από ασίστ του Μαρσέλο σημείωσε το 4-1.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Αρμπελόα (43' Αλμπιόλ), Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο (76' Κοεντράο), Κεντίρα, Αλόνσο, Οζίλ, Ρονάλντο, Καγιεχόν, Ιγκουαΐν (67' Ντι Μαρία).
ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Σεντρός, Ραμίς, Τσίκο, Κάσερες, Μαρτί, Πίνα, Μπιγκάς (56' Τισόνε) Κάστρο, Περέιρα (45' Άλφαρο), Βίκτορ.


Ρ. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΓΡΑΝΑΔΑ 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Βαγιέκας

Η Ράγιο Βαγιεκάνο νίκησε με 1-0 την Γρανάδα με γκολ του Ταμούδο στο τέλος και έμεινε στην Λα Λίγκα. Η ομάδα του Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης μπήκε δυνατά καθώς εκείνη ήταν που ήθελε το γκολ. Στο 5' ο Αρμεντέρος έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει, ενώ από εκεί και πέρα και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν. Στο 41' η Ράγιο απείλησε με σουτ του Κόστα. Στην επανάληψη η Γρανάδα μπήκε καλά και στο 54' είχε καλή ευκαιρία με τον Χάρα. Στο 91' ο Ταμούδο έκανε το 1-0 και έδωσε τη νίκη στην Βαγιεκάνο.

Ρ.ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Κομπένιο, Κασάδο, Πουλίδο, Αρίμπας (76' Ταμούδο), Τίτο, Μοβίγια (58' Τρασόρας), Φουέγκο, Μίτσου, Πίτι, Αρμεντέρος (7

Keywords
Τυχαία Θέματα