Της έκλεισε το σπίτι…

18:55 21/2/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Εύκολη νίκη με 3-0 πέτυχε η Ατλέτικο κόντρα στην Αλμερία και πλησίασε την Μπαρτσελόνα στο τρίποντο.

Δυνατά μπήκε στο ματς η Ατλέτικο και μόλις στο 13ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, με τον Μάντζουκιτς να γράφει το 1-0από τα 11 μέτρα. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Αλμερία, στο 20ο λεπτό ο Γκρισμάν έκανε το 2-0. Και στο 29ο λεπτό ο Γάλλος χτύπησε ξανά, κάνοντας το 3-0.

Στην επανάληψη η Ατλέτικο ήλεγξε τον ρυθμό αλλά στο 90+1' έχασε με κόκκινη τον Σικέιρα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν,

Μιράνδα, Γοδίν, Σικέιρα, Αρντά, Γκάμπι, Τιάγκο (71' Μάριο Σουάρεθ), Σαούλ, Μάντζουκιτς (59' Τόρες), Γκρισμάν (64' Γκαρθία).

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ζουλιάν, Ντος Σάντος, Ντουμπαρμπιέ (76' Κασάδο), Μασέδο, Τρουχίγιο, Βέρθα, Βέλες (46' Σοριάνο), Κορόνα, Χέμεντ, Τιεβί (71' Ουέλιγκτον), Μέντες.

ΚΟΡΔΟΒΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-2

Γήπεδο: Νουέβο Αρχανγκέλ

Σταθερά στην τετράδα η Βαλένθια που κέρδισε με 2-1 μέσα στην έδρα της Κόρδοβα.

Στο 6ο λεπτό ο μπεμπέ αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 32' ο Άλβες είπε όχι σε σουτ του Αμπέλ. Τελικά όμως στο 37ο λεπτό οι «νυχτερίδες» πήραν κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Αντρέ Γκόμες.

Η Κόρδοβα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και τελικά στο 73ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με το πέναλτι του Γκιλάς. Ωστόσο η Βαλένθια απάντησε άμεσα και στο 81ο λεπτό ο Πιάτι έκανε το 2-0.

ΚΟΡΔΟΒΑ: Σαϊθάρ, Καμπαμπαδάλ, Πάντιτς, Κρέσπο, Εντιμάρ (58' Βίκο), Ρόσι, Κριν (83' Ζουκουλίνι), Μπεμπέ, Γκιλάς, Αμπέλ (54' Αντόνε), Ράμος

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Οταμέντι, Γκαγια, Κανσέλο, Μουστάφι, Φουέγο, Πιάτι, Γκόμες, Παρέχο, Ντε Παούλ (60' Νεγρέδο), Ροδρίγο (64' Φεγκουλί).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΛΑΓΑ: 0-1
Γήπεδο: Καμπ Νου

Κάζο ολκής για την Μπαρτσελόνα, που έχασε με 1-0 μέσα στο «Καμπ Νου» από τη Μάλαγα κι έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ να ξεφύγει και πάλι.

Η Μάλαγα αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Άλβες προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Μπράβο, ο Χουάνμι την έκλεψε, πέρασε και τον Χιλιανό κίπερ κι έκανε το 1-0. Στο 31' το σουτ του Μέσι έφυγε λίγο άουτ και στο 33' ο Μπράβο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ρικάρντο Χόρτα.

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά στην επανάληψη, εκτός από τα 84ο λεπτό, όταν το σουτ του Πέδρο πέρασε λίγο άουτ κι έτσι η Μάλαγα πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ματιέ, Άλβες (72' Μασεράνο), Άλμπα, Πικέ, Μπούσκετς, Ινιέστα (68' Πέδρο), Ραφίνια (63' Ράκιτιτς), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Τόρες, Ουέλιγκτον, Ροζάλες, Ανχελέρι, Ρέθιο, Νταρντέρ, Χουάνμι (51' Χουάνπι), Καστιγιέχο, Χόρτα (80' Ντούντα), Σάμουελ (86' Μποκά).

Keywords
Τυχαία Θέματα