«Την Τετάρτη θα ξέρω αν θα μείνω»

17:16 3/6/2013 - Πηγή: AEK365

Μέχρι την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του Γιάννη Χριστόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα, με το τελικό ραντεβού με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να γίνεται την Τρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χριστόπουλου:

Για τη φετινή σεζόν: «Φέτος ήταν μια καθοριστική χρονιά για μένα και για όλους στην ομάδα. Υπήρχε πολύ κούραση, συγκινήσεις και μεγάλη προσπάθεια. Βεβαίως δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο λόγω της χθεσινής ήττας, από την οποία στενοχωρηθήκαμε όλοι. Όμως σήμερα που ξύπνησα και σκέφθηκε τι πετύχαμε, κατάλαβα ότι κάναμε σπουδαία πράγματα. Ο ΠΑΣ έκανε μια πραγματική

υπέρβαση και για εκεί που έφτασε, αλλά και για την διαδρομή που προηγήθηκε. Αλλωστε φέτος υπήρχαν στο πρωτάθλημα ομάδες με ανάλογα προβλήματα και μεγαλύτερες από τον ΠΑΣ που έπεσαν κατηγορία. Το πιστέψαμε, τα παιδιά το πίστεψαν και απέδειξα ότι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».

Για το πώς χτίστηκε η ομάδα του ΠΑΣ: «Η ομάδα χτίστηκε πέρσι τον τελευταίο μισό χρόνο. Ημουν και πιο πριν στην ομάδα και γνώριζα την φιλοσοφία της και αυτήν του κόσμου, όπως και τον πρόεδρο με τον οποίο είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία. Κάναμε τον προγραμματισμό και το πήγαμε βήμα-βήμα».

Για το αν τελικά θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία: «Θα ήθελα να είχα λίγο χρόνο, έστω μία εβδομάδα για να ξεκουραστώ, σωματικά και ψυχικά, αλλά επειδή οι εξελίξεις τρέχουν δεν έχω αυτό τον χρόνο. Ετσι αύριο Τρίτη θα έχω ένα τελευταίο ραντεβού στην Αθήνα με τον πρόεδρο για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Το πρώτο ραντεβού έγινε την Κυριακή μέσα σε καλό κλίμα και τώρα θα γίνει το τελευταίο όπου όλα θα τελειώσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά. Το πολύ την Τετάρτη θα ξέρουμε».

Για τον κόσμο του ΠΑΣ: «Η αγάπη του κόσμου και αυτό που έζησαν ήταν ασύλληπτο για μένα. Οι οπαδοί μας είναι λίγο απαιτητικοί, αλλά αγαπούν πολύ την ομάδα τους και ασχολούνται πολύ μαζί της. Ο ΠΑΣ έχει μεγάλο κόσμο που τον στηρίζει και μακάρι στο μέλλον να ζήσω τέτοια συναισθήματα. Θα πρέπει η ομάδα να συνεχίσει και να δει την επόμενη είτε με είτε χωρίς εμένα. Εάν μείνω τότε ο ΠΑΣ πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία 23-24 Ιουνίου, αλλά η δουλειά η δική μου και των συνεργατών μου τρέχει ήδη. Ασχολούμαστε με το χτίσιμο, τις ανανεώσεις και το πώς θα καλυφθούν τα κενά που θα δημιουργηθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα