Την Τετάρτη η συνέχεια στους ημιτελικούς

19:42 14/4/2015 - Πηγή: AEK365

Μία εβδομάδα μετά το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων για τους ημιτελικούς της Α1 Γυναικών, Παναθηναϊκός και Πανναξιακός ετοιμάζονται για τον δεύτερο αγώνα αυτή την φορά στην έδρα του Πανναξιακού (18.00, ΝΕΡΙΤ Plus).
Ο Παναθηναϊκός έχοντας κερδίσει με 3-1 στο πρώτο ματς έχει το προβάδισμα με 1-0 και χρειάζεται άλλη μια νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση του στον τελικό, ενώ ο Πανναξιακός θέλει τη νίκη

για να στείλει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Στον Πανναξιακό ο Ατάνας Πετρόφ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο Βούλγαρος τεχνικός περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι.
«Πρέπει να το κερδίσουμε, παίζουμε στην έδρα μας κάτι που σημαίνει ότι περιμένουμε ότι οι φίλαθλοί μας θα μας υποστηρίξουν και θα μας βοηθήσουν ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Η ψυχολογία των αθλητριών είναι σε καλό επίπεδο, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τραυματισμούς και έχουμε αφήσει πίσω μας τα προηγούμενα παιχνίδια» είπε ο Βούλγαρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ψυχολογία καθότι θέλουμε ένα δυνατό ξεκίνημα που να βάλει και την εξέδρα ακόμη πιο έντονα στο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι οι αθλήτριες μου θα έχουν θετική προσέγγιση και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να πάρουμε τη νίκη. Και στον αγωνιστικό τομέα το σέρβις και η υποδοχή όπως έχουν δείξει έως τώρα είναι τα σημεία αναφοράς στις συναντήσεις μας με τον Παναθηναϊκό».

Χωρίς προβλήματα αναχώρησε για την Νάξο και η ομάδα του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Ρούση να περιμένει: «ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν δείξει ότι είναι ισοδύναμες, ενώ πλέον ξέρουν καλά η μία την άλλη. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε φυσικά να κάνουμε το 2-0 και να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση από αύριο, αλλά το άγχος θα το έχει η Νάξος και όχι η δική μου ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα