Την τελευταία στιγμή του Μέλμπεργκ

09:40 14/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μην έχει κάνει σαφή τις προθέσεις του όσο αφορά το αρχικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στο ΟΑΚΑ. Πάντως, πληροφορίες θέλουν τον Βάσκο τεχνικό να σκέφτεται σοβαρά να αφήσει τον Όλοφ Μέλμπεργκ

στον πάγκο προκειμένου να τον έχει 100% έτοιμο για το παιχνίδι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ωστόσο όλα θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή.

Όπως είναι γνωστό από χθες, στην μεσαία γραμμή σημαντικό ρόλο θα παίξει η ετοιμότητα του Γιάννη Μανιάτη. Αν ο διεθνής μπακ δεν είναι έτοιμος τότε την θέση του θα πάρει ο Μοντέστο και στα χαφ ο Μακούν θα βρεθεί δίπλα σε Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ. Αν ο Μανιάτης είναι έτοιμος τότε θα ξεκινήσει βασικός με τον Μοντέστο να παίρνει την θέση του Μακούν στα χαφ. Κατά τα άλλα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας ενώ το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα είναι η πρώτη από τις δυο ευκαιρίες που θα πάρει ο Φράνκο Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα