Την... έκαψε ο Μπέτο

15:19 9/11/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2
Γήπεδο: Ανοέτα

Την ανατροπή έκανε η Σοσιεδάδ στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Ατλέτικο Μαδρίτης επικρατώντας 2-1.

Στις νίκες επέστρεψε η Σοσιεδάδ ύστερα από έξι αναμετρήσεις καθώς πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης επικρατώντας 2-1 παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα καθώς αποσπάστηκε από τη θέση του υποβιβασμού.

Ο Μάντζουκιτς στο 10' άνοιξε το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος» με τον

Βέλα να ισοφαρίζει άμεσα πέντε λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Αγκιρέτσε στο 82'.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ζουμπικαράι, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μίκελ Γκονζάλεζ, Ινίγκο Μαρτίνεζ, Μπερτσίσε (56' Ζαλντούα), Μπεργκάρα, Γκρανέρο, Βέλα (87' Ζουρουτούζα), Πριέτο, Κάστρο (84' Ερβίας), Αγκιρέτσε.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μόγια, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Τουράν (85' Γκρίτσμαν), Γκάμπι (85' Ροντρίγκεζ), Σουάρεζ (54' Ανσάλντι), Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Μάντζουκιτς.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 0-0
Γήπεδο: Μεστάγια

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Μεστάγια» αποτέλεσμα που κράτησε ακόμα πιο μακριά τις «νυχτερίδες» από την κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν έβγαλε νικητή η αναμέτρηση της Βαλένθια με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Μεστάγια» καθώς οι δύο ομάδες κόλλησαν στο ισόπαλο 0-0. Με αυτό το αποτέλεσμα οι «νυχτερίδες» έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους διατηρήθηκαν στη μέση της βαθμολογίας παίρνοντας ακόμα ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά τους να ξεμπλέξουν από τις τελευταίες θέσεις.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Μουστάφι, Οταμέντι, Γκαγιά, Αντρέ Γκόμες, Χάβι Φουέγκο, Φεγκουλί (81' Ζιλ), Ροδρίγκο, Πιάτι (69' Νεγρέδο), Αλκάσερ.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Ετσεΐτα, Λαπόρτε, Μπαλενζιάγκα, Μικέλ Ρίκο, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Λόπεζ (52' Ιμπάι), Γκιγιέρμο (39' Μπενάτ), Βιγκέρα (78' Σόλα).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 1-1
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Το γκολ του Κολότο στο φινάλε, γλίτωσε τους Καταλανούς από την εντός έδρας ήττα από τη Βιγιαρεάλ, δίνοντας τους έναν πολύτιμο βαθμό (1-1) στη μάχη της παραμονής.

Τη στιγμή που όλα έμοιαζαν χαμένα για την Εσπανιόλ, ήρθε ο Κολότο στο 90' να εκμεταλλευτεί εξ επαφής το λάθος του τερματοφύλακα της Βιγιαρεάλ, Ασένχο και να σώσει τουλάχιστον εντός έδρας το βαθμό για την Εσπανιόλ. Το Κίτρινο Υποβρύχιο είχε προηγηθεί στο 25' με πλασέ του Μάριο, έπειτα από ωραίο συνδυασμό του με τους Τζόναθαν, Βιέτο. Η ισοπαλία πάντως ήταν δίκαιη, καθώς οι Καταλανοί πάλευαν να ισοφαρίσουν και με αυτό τον πόντο βρέθηκαν στο +1 από την επικίνσυνη ζώνη.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Κολότο, Φουέντες, Μπερτράντ, Λοπεθ (77' Αρμπίγια), Άλβαρεθ (46' Αμπρχάμ), Σάντσεθ, Κάνιας, Βάσκεθ, Γκαρσία, Καϊσέδο (60' Στουάνι)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γκασάρ, Κόστα, Ρουίθ, Γκάμπριελ (46' Τσετσού), Μπρούνο, Τσόναθαν ντος Σάντος, Τσερίσεφ (72' Πίνα), Τριγκέρος, Ούτσε (65' Ντος Σάντος), Βιέτο

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΛΕΒΑΝΤΕ 1-1
Γήπεδο: "Σάντσεθ Πιθχουάν"

Η Σεβίλλη ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά ένα λάθος του τερματοφύλακα της, του Μπέτο, ήταν μοιραίο για να ισοφαρίσει η Λεβάντε σε 1-1 και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στο 31ο λεπτό η Σεβίλλη προηγήθηκε όταν από τα δεξιά ο Ντεουλοφέου έβγαλε τη σέντρα και ο Βιτόλο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα και στο 61ο λεπτό έχασαν ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Χουανφράν έδιωξε πάνω στη γραμμή σουτ του Μπάκα.
Όσο η Σεβίλλη δεν έβαζε δεύτερο γκολ, τόσο η Λεβάντε έβγαινε προς τα έξω και δέκα λεπτά πριν το φινάλε ευτύχησε να ισοφαρίσει. Ο Ίβανσιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και μετά την πρώτη κεφαλιά αμυντικού της Σεβίλλης, ο Μπέτο πήδηξε για να πιάσει τη μπάλα, αυτή του έφυγε από τα χέρια, έφτασε στον Ελ Ζαρ και από εκεί στον Βίκτορ Κασαντέσους που με πλασέ ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Αρίμπας, Καρίκο, Τρεμουλινάς (87' Ναβάρο), Κριχόβιακ, Μπανέγκα, Ντεουλοφέου (65' Βιδάλ), Βιτόλο, Σουάρεθ (82' Γκαμέιρο), Μπάκα
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνο, Βύντρα, Ναβάρο, Χουανφράν (67' Λόπεζ), Καράμπελας, Ντιόπ, Σισοκό, Γκαρσία (84' Χουμέτρα), Ίβανσιτς, Μπαράλ (53' Ελ Ζαρ), Βίκτορ

Keywords
Τυχαία Θέματα