Τιμώρησαν Ισπανό παίκτη για μήνυμα κατά του καρκίνου!

17:23 20/2/2014 - Πηγή: AEK365

Και μπορεί ο «νόμος» στο ισπανικό ποδόσφαιρο να αναφέρει πως το πρόστιμο για όσους «περνούν» μηνύματα σηκώνοντας τη φανέλα τους είναι από 2 έως και 3 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο δεν μπορεί η δικαιοσύνη να κλείνει τα μάτια σε τόσο ευαίσθητα θέματα.
Ο Τζόνα λοιπόν, πανηγύρισε το γκολ του στον αγώνα με τη Λας Πάλμας, σηκώνοντας τη φανέλα του για να δείξει τη μπλούζα που φορούσε και είχε το χειρόγραφο μήνυμα «περαστικά μικρούλικα» και από κάτω το hashtag για την παγκόσμια ημέρα

κατά του παιδικού καρκίνου.
Κι ενώ στις εξέδρες του γηπέδου ήταν η 14χρονη Πάουλα που πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών και την ίδια μέρα έχανε τη μάχη με τον καρκίνο ο 17χρονος τερματοφύλακας, που άνηκε στην Χαέν, Μανού.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Τζόνα είχε πει στον διαιτητή τι σκοπεύει να κάνει, με τον ρέφερι να του απαντά πως αν δεν σηκώσει τη φανέλα πάνω από το κεφάλι του, δεν θα τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα, όπως κι έγινε.
«Είναι απίστευτο» σχολίασε απλά ο προπονητής της Χαέν, Μανόλο Χερέρο, ενώ ο ίδιος ο παίκτης έλεγε: «Μου είπε ένας φίλος πως τιμωρήθηκα με πρόστιμο και δεν το πίστευα. Ήθελα να χαρίσω ένα χαμόγελο στα παιδιά αυτά και τιμωρήθηκα».
Ο 25χρονος Τζόνα είναι το «πρώτο βιολί» στη Β' εθνική της Ισπανίας (12 γκολ) και έκανε και ντεμπούτο με την εθνική Ονδούρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα