Τίμησαν τη Λεδάκη

13:32 24/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα κοντάρι είναι το δώρο του δήμου Χανίων στην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Ηρώ Λεδάκη, που σήμερα (24/08) τιμήθηκε για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. «Σίγουρα ο κόσμος σκέπτεται και λέει καλύτερα να δοθούν χρήματα στην υγεία και την παιδεία. Όμως αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν πλήττεται μόνο το γόητρο της πατρίδας, όταν υπάρχει μια Ολυμπιακή

ομάδα, η οποία δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένη και στηριγμένη, ώστε να μπορεί να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Όταν οι αθλητές έχουν να σκέφτονται τα βιοτικά τους προβλήματα, είναι δύσκολο να μπορούν να δίνουν το 100%. Παρα ταύτα, εμείς προσπαθούμε να κάνομε το καλύτερο που μπορούμε με τις λιγότερες ευνοϊκές συνθήκες. Εγώ έχω εσωτερικούς στόχους και αυτούς εξυπηρετώ και με βάση τον εαυτό μου σκέφτομαι να κάνω το καλύτερο που μπορώ την ώρα του αγώνα.

Μετά τον αγώνα σκέφτομαι «αν είχα κοντάρια και προπονητή, πιθανόν να τα πήγαινα και εγώ καλύτερα», αλλά αυτό πρέπει να το σκέφτονται άλλοι. Εμείς σκεφτόμαστε πως θα αγωνιστούμε, οι άλλοι πρέπει να σκέφτονται πως θα αγωνιστούμε καλύτερα. Αν είμαστε καλά και όλα είναι όπως πρέπει, σκέφτομαι την προοπτική της Ολυμπιάδας στο Ρίο και τη συμμετοχή μου σε ένα τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα