Τιάγκο Σίλβα: Ήρθα στο Παρίσι για τον Κάρλο, λυπάμαι που φεύγει

12:57 4/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κάρλο Αντσελότι, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν γεγονός που απογοητεύει τον Τιάγκο Σίλβα ο οποίος δεν έκρυψε πως ήρθε στην πρωταθλήτρια Γαλλίας λόγω του Ιταλού τεχνικού.

Σε συνέντευξη Τύπου στην Βραζιλία όπου βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής ομάδας, ο διεθνής αμυντικός τόνισε: "Μαθαίνω πως ο Κάρλο Αντσελότι ετοιμάζεται να φύγει από την Παρί Σεν

Ζερμέν. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, θα μου προκαλέσει μεγάλη λύπη και απογοήτευση. Είναι αλήθεια πως πήγα στο Παρίσι για τον Κάρλο, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ ως άνθρωπο. Ο Αντσελότι είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός, φροντίζει να έχει άψογες σχέσεις με τους παίκτες του και δείχνει στην πράξη τον σεβασμό του προς όλους. Εκτός από φανταστικός προπονητής, και αυτό το επιβεβαιώνουν οι τίτλοι που έχει κατακτήσει, είναι ένας μοναδικός φίλος. Θα είναι μεγάλη απώλεια, αν τελικά, φύγει".
Για το ποιος είναι κατάλληλος να αντικαταστήσει τον Αντσελότι, ο Τιάγκο Σίλβα απάντησε: "Μια καλή λύση θα ήταν αυτή του Λεονάρντο, αλλά ο αποκλεισμός του για εννιά μήνες περιπλέκει την κατάσταση. Πάντως είμαι σίγουρος πως η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει τον Αντσελότι".
Τέλος, ο Τιάγκο Σίλβα είπε για τον προπονητή του στην Παρί Σεν Ζερμέν: "Είναι σίγουρο πως όπου και να πάει θα πετύχει σπουδαία πράγματα. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να έχω την τύχη να εργαστώ ξανά μαζί του".

Keywords
Τυχαία Θέματα