Τι το ‘θελες ρε Βύντρα…

00:50 30/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 5-1 (4-1)
Γήπεδο: Καμπ Νου

Ο Λουκας Βύντρα έκανε το λάθος να βάλει μπροστά τη Λεβάντε στο σκορ και η Μπαρτσελόνα απάντησε με 5 γκολ στη συνέχεια. Εύκολη πρόκριση για του Καταλανούς στα ημιτελικά.

Στο 4ο λεπτό ο Χιμένεθ είπε όχι σε σουτ του Τέγιο και στο 9' χτύπησε ο δήμιος της Μπάρτσα, Λουκάς Βύντρα... Μετά από κόρνερ ο Έλληανς αμυντικός έπιασε την κεφαλιά που μάλλον δεν θα έβρισκε τέρμα, αλλά η μπάλα βρήκε

στην πλάτη του Σέρχι Ρομπέρτο και κατέληξε στα δίχτυα του Πίντο για το 1-0. Στο 16ο λεπτό το σουτ του Σέρχι, έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 28' ο Αντριάνο με τρομερό μακρινό σουτ έκανε το 1-1. Οι Καταλανοί πήραν κεφάλι στο σκορ στο 45ο λεπτό, καθώς μετά από κόρνερ, ο Πουγιόλ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό μετά από ασταθή επέμβαση του Χιμένεθ σε σουτ του Μοντόγια, ο Αλέξις έκανε από κοντά το 3-1. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Λεβάντε, στο 52' ο Χιλιανός με παρόμοιο τρόπο, έκανε και το 4-1. Στο 60ο λεπτό τα σουτ του Ναγκόρε έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 68' ο Σεσκ με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 5-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Αντριάνο, Πουγιόλ, Μπαρτρά, Μοντόγια, Σονγκ, Ινιέστα (46' Πέδρο), Σέρχι Ρομπέρτο, Σεσκ (69' Αφελάι), Αλέξις (79' Μασεράνο), Μέσι.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Χιμένεθ, Βύντρα, Ναγκόρε, Χουανφράν, Καράμπελες, Ελ Αντουά, Καμαράσα, Πίντο (32' Νονγκ), Άνχελ (58' Παγιαρδό), Γκαρθία (71' Ζόρντι Σέζαρ), Ρίος.

Keywords
Τυχαία Θέματα