Τι θέλει η Βασίλισσα για να επιστρέψει στην Α1

18:07 16/5/2012 - Πηγή: AEK365

Αρχικά η ΑΕΚ θέλει να κερδίσει την Κηφισιά το Σάββατο, να νικήσει και ο Απόλλων Πατρών στην Κρήτη τον ΟΦΗ και να χάσουν οι Ίκαροι Σερρών. Έτσι, η Βασίλισσα θα είναι τρίτη στην Α2 και θα δικαιούται βάσει της προκύρηξης του πρωταθλήματος να παίξει την νέα σεζόν στην Α1. Όμως, εκτός αυτού η ΚΑΕ ΑΕΚ

πρέπει να πάρει αδειοδότηση από την ΕΕΑ κάτι που είπε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης σήμερα σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ.

Σήμερα στην εφημερίδα «ΦΩΣ» παρουσιάζεται ο κανονισμός ειδικής αδειοδότησης, σύμφωνα με τον οποίο οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην Α1 είναι: «Η ΚΑΕ να μην έχει κηρυχτεί σε πτώχευση ή εκκαθάριση, να έχει πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας καθώς και ασφαλιστικής ενημερότητας. Δεν θα πρέπει να έχει ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές σε καλαθοσφαιριστές και προπονητές με τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίων ή επιτροπών, ή διεθνών διαιτητικών δικαστηρίων.
Τέλος, η οποιαδήποτε ΚΑΕ ή ΤΑΚ σωματείου δηλώσει συμμετοχή στην Α1, θα πρέπει να έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό εσόδων-εξόδων με κατώτατο όριο 500.000 χιλιάδων ευρώ, ο οποίος να καλύπτεται από βεβαιωμένα έσοδα και συμβάσεις και το τυχόν υπόλοιπο από εγγυητική επιστολή τραπέζης».

Keywords
Τυχαία Θέματα