Τι παίζει με Λούτσο Γκονσάλες, την ΑΕΚ και το μέλλον του

12:45 23/12/2014 - Πηγή: AEK365

Αμέσως έκανε... γκελ το όνομα του Λούτσο Γκονσάλες στις φήμες που θέλουν την ΑΕΚ να κοιτάει σοβαρά την περίπτωσή του για το καλοκαίρι. Τα πράγματα φυσικά δεν είναι τόσο απλά. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ο οποίος αγωνίζεται στο Κατάρ και την ομάδα Αλ Ραγιάν, στην οποία προπονητής είναι ο Μανόλο Χιμένεθ με βοηθό τον Αλέξανδρο Κολιάδη, σκοπεύει και θα παραμείνει

στο Κατάρ ως το καλοκαίρι. Ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις από την Αργεντινή (Ρίβερ Πλέιτ) και την Αμερική, ωστόσο πρόθεσή του είναι να τιμήσει ως το τέλος το συμβόλαιό του (εκπνέει το καλοκαίρι) με την Αλ Ραγιάν.

Από εκεί και πέρα θα μετρήσουν πολλά: Η ΑΕΚ δεν έχει χτυπήσει την πόρτα τον Λούτσο. Εφόσον όμως το κάνει για το καλοκαίρι τότε πρέπει να δαπανήσει αρκετά χρήματα για την απόκτησή του, μιας και ο Γκονζάλες στην Αργεντινή αμείβεται με 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Πάντως πέραν από το οικονομικό υπάρχουν και άλλοι... παράγοντες που μπορούν να συνεισφέρουν ώστε να κλείσει η μεταγραφή.

Εννοείται σε μία πρόταση καλή οικονομικά από την ΑΕΚ ο Γκονσάλες θα το σκεφτεί. Θέλει να κάνει ένα καλό τελευταίο συμβόλαιο, πιστεύοντας πως έχει να... δώσει ακόμη ποδοσφαιρικά και να πάει κατόπιν στην Αργεντινή για να κλείσει την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ και γιατί όχι, έχοντας δίπλα του στον κολλητό του Χαβιέ Μασεράνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα