Koλοβός: Ξανά μεγάλη η ΑΕΚ με Μελισσανίδη!

22:50 15/7/2013 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στο contra.gr παραχώρησε ο Δημήτρης Κολοβός, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου για τον οποίο ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ. Ο Κολοβός μίλησε για το ενδιαφέρον της Ένωσης και δήλωσε πως στην παρούσα φάση δεν θα ήθελε να αγωνιστεί σε μικρότερη κατηγορία της Ελλάδας και προτιμά να παίξει στο εξωτερικό. Ωστόσο, τόνισε πως εκτιμά το ενδιαφέρον

της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του και είπε πως με τον Μελισσανίδη στο τιμόνι της θα γίνει σύντομα ξανά μεγάλη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

- Είσαι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του φετινού μεταγραφικού καλοκαιριού. Νιώθεις κολακευμένος γι΄αυτό;

"Σίγουρα είναι ωραίο να μιλάνε για σένα. Αλλό το αφήνω εκεί χωρίς να φουσκώνουν τα μυαλά μου. Είμαι εδώ για να δουλέψω και όχι για να ακούω αυτά που λέγονται και να διαβάζω αυτά που γράφονται".

- Που θέλεις να συνεχίσεις την καριέρα σου;

"Θέλω να πάω κάπου που να μπορώ να δείξω αυτό που είμαι και να έχω χρόνο συμμετοχής. Δεν με απασχολεί η ομάδα, θέλω απλώς να εξελίξω το ταλέντο μου και να βελτιωθώ ως παίκτης".

- Εξωτερικό ή Ελλάδα θα προτιμούσες;

"Στην Ελλάδα οι επιλογές είναι πολύ συγκεκριμένες, τις ξέρουμε όλοι. Η προοπτική του εξωτερικού φαντάζει πιο ενδιαφέρουσα είναι η αλήθεια. Για κάθε Ελληνα ποδοσφαιριστή η μεταγραφή στο εξωτερικό είναι μεγάλο βήμα, το ίδιο ισχύει και για μένα. Οχι ότι οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας δεν θα ήταν πολύ καλή εξέλιξη, αλλά το πρώτο βήμα θα ήθελα να το κάνω στο εξωτερικό".

- Σε προβληματίζει κάτι στο ενδεχόμενο να παίξεις εκτός Ελλάδας;

"Το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι η προσαρμογή. Στη γλώσσα, στις συνήθειες, σε ότι αφορά την καθημερινότητα. Πρέπει να ζήσεις χωρίς τους αγαπημένους σου ανθρώπους, την οικογένειά σου. Οταν όμως θέλεις να κάνεις καριέρα στο ποδόσφαιρο αυτά πρέπει να τα βγάζεις από το μυαλό σου. Η ζωή δεν στα φέρνει όλα όπως τα θέλεις εσύ".

- Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο να μείνεις στον Πανιώνιο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αυτή την εξέλιξη που θα την αντιμετωπίσεις;

"Εδώ έχω χρόνο συμμετοχής, είναι πολύ σημαντικό κομμάτι αυτό. Μετά τα 25 ματς που έκανα πέρυσι με την ομάδα νιώθω πολύ διαφορετικός και καλύτερος παίκτης, νιώθω άνετος. Αφησα πίσω μου το σοβαρό τραυματισμό που είχα πέρυσι. Οι συμμετοχές είναι σημαντικές πάντα. Πήγα φέτος στο παγκόσμιο U20 με γεμάτη σεζόν".

- Μιλώντας για το Μουντιάλ, σας αφήνει μία πικρία ότι αποκλειστήκατε στους 16;

"Βάσει της αγωνιστικής εικόνας που βγάλαμε στα παιχνίδια του ομίλου πίστευα ότι θα πάμε πιο ψηλά. Το σταύρωμα με το Ουζμπεκιστάν μας έκανε να πιστέψουμε ότι θα προκριθούμε στους 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ομως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε".

- Μήπως υποτιμήσατε τον αντίπαλο;

"Να σου την αλήθεια μάλλον τους υποτιμήσαμε. Ακούσαμε το όνομα Ουζμπεκιστάν και σκεφτήκαμε αισιόδοξα. Αν μας είχε τύχει μία πιο παραδοσιακή ποδοσφαιρική δύναμη πιστεύω ότι θα πηγαίναμε καλύτερα".

- Ο Πανιώνιος τι μπορεί να κάνει τη νέα σεζόν;

"Εφυγαν κάποια πολύ έμπειρα παιδιά από την ομάδα και ήρθα νέα. Η προσπάθεια θα είναι δύσκολη, δεν το κρύβουμε. Κάνουμε πάντως καλή δουλειά εδώ και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας που είναι η σωτηρία".

- Το γεγονός ότι παραιτήθηκε ο κ. Παναγόπουλος σας αιφνιδίασε;

"Δεν το περίμενα πρέπει να σου πω. Ξέραμε ότι θα ανέβουμε εδώ στην Νάουσα με τον κύριο Παναγόπουλο που μας έχει βοηθήσει πολύ. Μας αιφνιδίασε όντως αυτή η απόφασή του. Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται. Είμαστε εδώ με τον κύριο Παντελή και μέχρι στιγμής δουλεύουμε πολύ καλά".

- Από την επιλογή σου να επιλέξεις τον Πανιώνιο στα 16 σου για το πρώτο σου επαγγελματικό βήμα είσαι δικαιωμένος;

"Οταν αγωνιζόμουν στον Ωρωπό είχαν έρθει άνθρωποι πολλών ομάδων να με δουν. Προτάσεις έκαναν η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος. Μου επέτρεψαν να επιλέξω μόνος μου και επέλεξα τον Πανιώνιο ξέροντας ότι κάνει πολύ καλή δουλειά με τους νεαρούς παίκτες. Ευχαριστώ τον κύριο Τσακίρη που με πήρε τότε στην ομάδα, όπως και τον Εβανς Παυλόπουλο που μου στέκεται ακόμα. Ο Πανιώνιος με βοήθησε πολύ".

- Επιστρέφω στο κομμάτι της μεταγραφής σου. Η ΑΕΚ σε θέλει πολύ, αλλά αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία;

"Δεν θα ήθελα σ΄αυτή τη φάση της καριέρας μου να παίξω σε χαμηλότερη κατηγορία στην Ελλάδα. Ξέρω ότι με τον κύριο Μελισσανίδη η ΑΕΚ θα γίνει και πάλι πολύ ισχυρή και σε δύο χρόνια θα βρίσκεται και πάλι στα μεγάλα σαλόνια. Είμαι στον Πανιώνιος που παίζει Superleague και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ. Οπως εκτιμώ βέβαια και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ".

- Πριν μερικούς μήνες αντιμετώπισες μία δύσκολη προσωπική στιγμή. Πόσο σε άλλαξε;

"Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω την απώλεια του πατέρα μου. Αν ήταν εδώ, ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ καλύτερα για μένα, θα ένιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια. Τώρα έχω στο μυαλό μου ότι με την επιλογή που θα κάνω θα επηρεάσω την οικογένειά μου. Είναι ένας ενδοιασμός που έχω για το εξωτερικό, ότι θα πάω κάπου έξω και θα έχω την αγωνία για τη μητέρα και τα αδέρφια μου, θα είμαι συνέχεια με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Είναι δύσκολη επιλογή, πιστεύω να πράξω το καλύτερο πάντως".

Keywords
Τυχαία Θέματα