Τι ισχύει με τον δανεισμό του Μητρόπουλου

12:14 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Δανεικός για 6 μήνες ήρθε τον Γενάρη στην ΑΕΚ ο Παύλος Μητρόπουλος και ήδη, μέσα σε λίγες εβδομάδες και αγωνιστικές κατάφερε να γίνει « κολόνα» της ομάδας, δεχόμενος (και δίκαια) τις καλύτερες κριτικές. Η συμφωνία που έχει κάνει η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό θέλει τον παίκτη να μένει ως το καλοκαίρι στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού κι εφόσον η ΑΕΚ

επιθυμεί να τον κάνει δικό της με μεταγραφή πρέπει να δώσει στην ομάδα του Αγρινίου 250.000 ευρώ ως τις 30 Μαϊου.

Αν μέχρι τότε δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα και δεν έχει γίνει κάποια κίνηση, τότε ο Μητρόπουλος αναγκαστικά γυρίζει στο Αγρίνιο και θα ξεκινήσει έπειτα νέα κουβέντα με άλλα δεδομένα, για την απόκτησή του. Τα χρήματα φαίνονται πολλά η αλήθεια είναι, τη δεδομένη χρονική στιγμή... Σίγουρα προέχει η σωτηρία της ΑΕΚ και κατόπιν η απόκτηση του Μητρόπουλου. Όμως φρόνιμο θα είναι η ομάδα να κοιτάει και το μέλλον της και ο 23χρονος αμυντικός χαφ δείχνει παίκτης που με βάση τα όσα δείχνει μέχρι τώρα είναι ικανός να σταθεί στην ΑΕΚ και να κάνει μεγάλη καριέρα φορώντας τη φανέλα της.

Ο ίδιος ο Μητρόπουλος θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι. Έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό ως το καλοκαίρι του 2014 και πρόθεσή του είναι να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου από αυτό το καλοκαίρι να ανήκει και τυπικά στην ΑΕΚ ως παίκτης της. Στην ΠΑΕ πάντως ως προτεραιότητα βάζουν τη σωτηρία της ομάδας, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά και κατόπιν να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον Παναιτωλικό, μήπως και καταφέρουν να ρίξουν τη ρήτρα του Μητρόπουλου, προσπαθώντας να κάνουν δικό τους τον παίκτη καταβάλλοντας ένα μικρότερο ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα