Τη... γλίτωσε ο ΠΑΟ

20:07 2/5/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 1η αγωνιστική πλέι οφ
ΠΑΟ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηράκλειο)

Αν και με το πλεονέκτημα των 4 βαθμών στο ξεκίνημα των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε με καλή ψυχολογία στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Έτσι παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να σώσει την πατρίδα, και να ισοφαρίσει, αφού στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή του.

Το ματς

Ο Ατρόμητος ήθελε να μπει δυναμικά στο παιχνίδι για να ξεχάσει την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου, έχοντας μεγάλη επιθυμία να πετύχει γρήγορα ένα γκολ και τελικά τα κατάφερε. Πιο συγκεκριμένα στο 4ο, μόλις λεπτό οι φιλοξενούμενοι σε μια εκπληκτική αντεπίθεση κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά σέντρα του Μπρίτο, ο Πίτου Γκαρσία ανενόχλητος πλάσαρε τον Καρνέζη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να αντιδράσει, κάνοντας αρκετά λάθη και έχοντας κακή κυκλοφορία. Μετά το 25ο λεπτό οι «πράσινοι» προσπάθησαν να βρουν τα πατήματά τους και δημιούργησαν μια σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όμως ο Κλέιτον από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να πιάσει όπως έπρεπε τη κεφαλιά, στην σέντρα του Βύντρα. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και για τις δύο ομάδες και οι παίκτες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 να μένει.

Στην επανάληψη ο ο Παναθηναϊκός, ξύπνησε από τον λήθαργο και ανέβασε την απόδοσή του με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να αντιδράσει. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα με μοναδική καλή στιγμή να είναι αυτή με το δοκάρι του Καραμάνου στο 49ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι τους έδωσαν την δυνατότητα να φέρουν το ματς στα ίσα. Πιο συγκεκριμένα ο Τοτσέ πήρε την μπάλα μετά το σουτ του Χριστοδουλόπουλου και από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Έπειτα κανείς από τους δύο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και το ισόπαλο αποτέλεσμα έδωσε στους «πράσινους» την δυνατότητα να φτάσουν στους 5 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε τον 1.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα (59'Καραγκούνης), Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (66' Νίνης), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον (46' Κουίνσι), Τοτσέ

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόδρας, Οικονόμου (66' Νάστος), Τόμας, Φυτανίδης, Καραμάνος, Σφακιανάκης, Πίτου Γκαρσία (57' Ιγκλέσιας), Επστάιν, Δημούτσος, Μπρίτο (57' Μήτρογλου)

Keywords
Τυχαία Θέματα