Θρήνος... για τα κομμένα μαλλιά και μούσια του Τζάρετ Λέτο (ΦΩΤΟ)

23:46 4/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Τζάρετ Λέτο ήταν γνωστός σε όλους εκτός από τις καλές του υποκριτικές του ικανότητες που του χάρισαν πέρυσι και το Όσκαρ και για τα εντυπωσιακά μακριά μαλλιά του και μούσια που τον έκαναν να μοιάζει λίγο με... Χριστό!

Όμως, χθες ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Άγερ ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instragram, όπου κρατούσε στα χέρια του την κοτσίδα του Λέτο κι ένα ψαλίδι ρωτώντας: «Να το τολμήσω;».

Τελικά, το τόλμησε και ο ηθοποιός εμφανίστηκε στη συνέχεια με τα μαλλιά κοντά και το μούσι κομμένο για τις ανάγκες του νέου ρόλου στην ταινία «Suicide Squad» σε σκηνοθεσία Άγερ.

Μετά από αυτό μια πραγματική υστερία ξέσπασε σε Twitter και Instagram με τους χρήστες να... θρηνούν για τα κομμένα μαλλιά και μούσια του Λέτο που πια δεν θα μοιάζει με Χριστός! «Ο Jared έκοψε τα μαλλιά του και το μούσι του. Με έπιασαν τα κλάματα», «Ο Jared Leto έκοψε τα πανέμορφα μαλλιά του. Πώς έγινε αυτό;», «Ο Leto δεν μοιάζει πια με σέξι Ιησού. Θλίψη», έγραψαν μερικοί.

Πάντως, και ο ίδιος ο ηθοποιός μάλλον δεν έχει ενθουσιαστεί με το νέο του λουκ καθώς έγραψε στο Instagram: «Μου λείπει ήδη το μούσι μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα