Θετικός ο Ζιάγκος για βοηθός του Γιαννάκη

11:31 22/7/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην ΑΕΚ που να μην εκτιμά ως άνθρωπο και επαγγελματία προπονητή, τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Ένα παιδί που στα τραγικά χρόνια που η Βασίλισσα αναγκάστηκε να παίξει στο... κατώτερα επίπεδα του ελληνικού μπάσκετ ήταν εκεί, προσφέροντας το 100% και ανεβάζοντας την ομάδα δύο κατηγορίες. Τώρα στην ΑΕΚ συζητούν με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να αναλάβει ως πρώτος προπονητής, ωστόσο είναι πολύ πιθανό δίπλα στο πλευρό του "δράκου" να δούμε τον Βαγγέλη Ζιάγκο,

ως βοηθό του.

Όπως είχε ενημερώσει το aek365 πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να κρατήσουν στο τεχνικό τιμ τον Ζίάγκο. Είχαν σκοπό να του προτείνουν τη θέση του βοηθού προπονητή. Και αυτή η πρόταση δείχνει να βρίσκει σύμφωνα τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Βλέπει με θετική πλευρά το ενδεχόμενο να είναι βοηθός του Γιαννάκη κι αν τελικά ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός κλείσει στη Βασίλισσα, υπάρχουν πιθανότητες να τον δούμε δίπλα του.

Στο τιμ του Γιαννάκη πάντως εδώ και χρόνια είναι ο Νίκος Λινάρδος, ωστόσο στον τελευταίο έχει γίνει επίσημη κρούση από τον Πανιώνιο να αναλάβει πρώτος προπονητής και αυτή η πρόκληση φαίνεται να τον εξιτάρει, με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν πως θα την αποδεχθεί.
Σε αυτή την περίπτωση ο Γιαννάκης, αναμένεται να δεχθεί τον Ζιάγκο βοηθό του. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα