«Θετική εικόνα»

00:02 5/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ευχαριστημένος -σε γενικές γραμμές- από όσα είδε στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Λάτσιο εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. «Η ομάδα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τα πρώτα φιλικά και θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θέλουμε πολύ δουλειά, κάναμε κάποια λάθη σήμερα, αλλά βγάλαμε εξίσου πολύ ενέργεια, είχαμε διάθεση και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό. Είμαστε ομάδα και δουλεύουμε όλοι μαζί. Έχουμε τέσσερα παιδιά που ήρθαν πριν ελάχιστες ημέρες. Όταν θα γνωριστούν όλα τα παιδιά μεταξύ τους,

θα δούμε σίγουρα περισσότερα πράγματα. Βγάλαμε μια θετική εικόνα με την Λάτσιο. Στο δημιουργικό κομμάτι ήμασταν καλοί, γιατί βγάλαμε φάσεις. Περιμένουμε και τους Μπεργκ, Αμπεΐντ, Σίλντενφελντ, Καρέλη που ήρθαν πριν λίγες ημέρες να ανέβουν και θα φανούμε ακόμη καλύτεροι».

«Ήταν σημαντικό που τόσος κόσμος ήρθε σήμερα να μας στηρίξει. Αυτό που έγινε με την διακοπή ήταν απαράδεκτο, δεν βοηθάμε κανέναν έτσι. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, σίγουρα θα υπάρχει πίεση, αλλά δουλεύουμε για να την ξεπεράσουμε», ανέφερε σχετικά με την μεγάλη παρουσία των φίλων του τριφυλλιού στην Λεωφόρο, ενώ για τις μεταγραφές δεν θέλησε να σχολιάσει πόσοι και ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν τις προσεχείς ημέρες, τονίζοντας πως αυτή είναι δουλειά της διοίκησης, ενώ ο ίδιος θα συνεχίσει να δουλεύει με τους παίκτες που διαθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα