Θεοδωρίδης: Θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος

09:08 13/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η υπόθεση της πρόκρισης θα κριθεί στη ρεβάνς και τότε θα φανεί ποιος θα γελάσει τελευταίος όπως υπογράμμισε ο Σάββας Θεοδωρίδης, για τον προημιτελικό με την ΑΕΚ, σημειώνοντας πως στον Ολυμπιακό δεν πανηγυρίζουν τις ισοπαλίες όπως κάνουν οι αντίπαλοι του.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ

Ολυμπιακός τόνισε: "Μου προκαλεί εντύπωση που οι αντίπαλοι μας πανηγυρίζουν σαν τρελοί τις... ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο συνέβη και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το είδαμε και προχθές με την ΑΕΚ. Και αυτή η συμπεριφορά τους αποδεικνύει ότι έχει μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ η απόσταση που χωρίζει τη δική μας την ομάδα από τις άλλες και τους κάνει ευτυχισμένους το να μην χάσουν απλά από τον Ολυμπιακό και για νίκη ούτε που το έχουν στο μυαλό τους. Να θυμίσω ότι ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στο ματς στο Καραϊσκάκη, αλλά τώρα πια έχει βρεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Η διάρκεια είναι αυτή που σε καταξιώνει στο ποδόσφαιρο και αυτό να το ξέρουν όλοι. Εμείς, πάντως, όταν φέρνουμε ισοπαλία είμαστε απογοητευμένοι, γιατί ξέρουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και αυτό δεν έπρεπε να γίνει. Προφανώς συμφωνούν με αυτή την άποψη και οι αντίπαλοι μας και για το λόγο αυτό πανηγυρίζουν με έντονο τρόπο μια ισοπαλία με ανώτερη από εκείνους ομάδα. Η υπόθεση της πρόκρισης θα κριθεί στο δεύτερο ματς και τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος".
Για το εκτεταμένο ροτέισον του Περέιρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε: "Κι εγώ λυπήθηκα για τον κόσμο που ήρθε και είχε γεμίσει το Καραϊσκάκη για να δει μπάλα αλλά στο τέλος έφυγε απογοητευμένος.
Αυτό δεν έπρεπε να γίνει, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Προφανώς και το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία για εμάς και ο προπονητής το γνώριζε, όμως δεν μπορούμε να πέσουμε όλοι πάνω του για τις επιλογές του. Ήταν υποχρεωμένος να αποφασίσει με βάση και τα παιχνίδια που ακολουθούν τα οποία θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, ενώ μην ξεχνάμε ότι πριν τρεις μέρες είχαμε παίξει στην Τούμπα σε έναν αγώνα που μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Εκτιμώ ότι ο Περέιρα δεν ήθελε να ρισκάρει με τραυματισμούς παικτών, αλλά ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που συμμετέχει και στις τρεις διοργανώσεις και τα καταφέρνει μια χαρά σε όλες".

Keywords
Τυχαία Θέματα