Θέλουν να κρατήσουν την F1 στον Καναδά

23:29 10/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σύντομη συνάντηση διαρκείας πέντε λεπτών είχαν πριν από την εκκίνηση του αγώνα η Πρώτη Κυρία του Κεμπέκ, Πολίν Μαρουά, και ο Μπέρνι Έκλεστοουν. Αντικείμενο συζήτησης ήταν, βέβαια, η ανανέωση του συμβολαίου του Μόντρεαλ, το οποίο λήγει το 2014.
Η κ. Μαρουά είπε στον ισχυρό άνδρα της Formula1 πως όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές μπορούν να φτάσουν σε συμφωνία, καθώς οι Καναδοί θέλουν να υποδέχονται τους κορυφαίους της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στο μέλλον.
Ωστόσο, οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών λόγω της ομοσπονδιακής κυβέρνησης

του Καναδά, που αντιστέκεται και θέλει να αυξήσει την ετήσια συνεισφορά του σιρκουί στα 15 εκ. δολάρια. Πάντως, οι πιλότοι δείχνουν να το διασκεδάζουν και να είναι υπέρ της συνέχειας του Γκραν Πρι, όπως είπε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. «Είναι ωράια να κερδίζεις εδώ, καθώς είναι ένας πολύ ειδικός αγώνας.
Όχι μόνο η πίστα, αλλά όλη η πόλη απολαμβάνει τον αγώνα και είναι μια ωραία ατμόσφαιρα. Για μένα αυτός ο αγώνα ανήκει 100% στο καλεντάρι. Νομίζω όλοι μας το απολαμβάνουμε», δήλωσε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής. Άλλωστε, έχουμε δει εξαιρετικούς αγώνες στην πίστα «Ζιλ Βιλνέβ» με δυνατές μάχες, ιδίως υπό βροχερές καιρικές συνθήκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα