Θέλουν κόσμο και… ατμόσφαιρα

20:36 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι αλήθεια πως ο κόσμος της ΑΕΚ έχει απομακρυνθεί από το γήπεδο. Έχει «παγώσει» γα πολλούς λόγους και μένει μακριά από την αγαπημένη του ομάδα, η οποία όμως τον έχει μεγάλη ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει. Ένας από τους πολλούς λόγους είναι και η οικονομική κρίση της χώρας. Οι Ενωσίτες δεν μπορούν να βγάλουν εύκολα από την τσέπη 20 και 25 ευρώ (πόσο μάλλον να πάνε και οικογενειακώς), για ένα παιχνίδι και στη διοίκηση φαίνεται πως έχουν αντιληφθεί πως είναι και αυτό ένα από τα σοβαρά προβλήματα. Ο Χάρης Οικονομόπουλος, μέσω

δηλώσεών του, τόνισε πως μία γενική είσοδος 10 ευρώ (εκτός των θυρών 29 και VIP), σίγουρα θα μπορούσε να... βοηθήσει την κατάσταση και ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο.

Αυτή τη θέση αναμένεται να την εισηγηθεί και επίσημα στο επόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ, που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη. Εκεί θα συζητήσει και με τα υπόλοιπα μέλη και μάλιστα προτίθεται να ζητήσει να ισχύει και από το πρώτο κιόλας εντός έδρας ματς. Δηλαδή από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εφόσον βεβαίως λυθεί οριστικά το θέμα με τα εισιτήρια και η ΑΕΚ δεν διασυρθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά και μάλιστα σε ένα ντέρμπι. Ο στόχος είναι διπλός. Αφενός οι Ενωσίτες που μένουν στο σπίτι τους, λόγω οικονομικών προβλημάτων, να πάρουν πιο εύκολα μία τέτοια απόφαση και να πάνε στο γήπεδο, αφετέρου και η ομάδα να «κερδίσει» αγωνιστικά, μέσα σε μία πιο «καυτή» ατμόσφαιρα. Άλλωστε το πρωτάθλημα μπαίνει σε μία κρίσιμη καμπή και αν η Ένωση θέλει να «παλέψει' για κάτι καλό, χρειάζεται την παρουσία του κόσμου της.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες θα ενημερώσει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού πως επισήμως η Ένωση δεν έχει κανένα πρόβλημα για παρουσία οπαδών των «πρασίνων», στο παιχνίδι της 11ης Μαρτίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, ο Χάρης Οικονομόπουλος έχει έρθει ήδη σε επαφή με κάποια μέλη της διοίκησης του ΠΑΟ, αλλά και μετόχους του, ώστε να παραβρεθούν στο ΟΑΚΑ για να δουν το ντέρμπι από κοντά. Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης, όταν και θα ληφθεί η οριστική απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα