«Θέλουμε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ»

15:58 10/3/2015 - Πηγή: AEK365

Σε στοιχηματικό site για την Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Τόνι Κρόος ξεκαθαρίζοντας ότι αποκλειστικός στόχος τους είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Ισπανία, αφού είναι πίσω με έναν πόντο από την Μπαρτσελόνα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση αφού έχει κερδίσει εκτός έδρας την Σάλκε στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Γερμανία με 2-0.

«Όταν βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο

όπως είναι η Ρεάλ είσαι υποχρεωμένος να κερδίζεις τα πάντα και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε φέτος. Όσο καιρό θα παίζω για την Ρεάλ θα έχω ως αποκλειστικό στόχο το να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται και ταυτόχρονα να έχω έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα.»

Στη συνέχεια ο Κρόος μίλησε για την διαφορά που υπάρχει στο Πρωτάθλημα της Γερμανίας και της Ισπανίας:
«Το Ισπανικό και το Γερμανικό Πρωτάθλημα είναι μαζί με το Αγγλικό τα κορυφαία στον κόσμο. Εδώ υπάρχει μεγαλύτερη προσήλωση καθαρά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι ενώ στην Γερμανία και την Αγγλία δίνεται βάση πιο πολύ στην φυσική κατάσταση της κάθε ομάδας, με σκοπό την αντιμετώπιση του παιχνιδιού των αντιπάλων, ειδικά όταν πρόκειται για ομάδες χαμηλότερης δυναμικής. Όμως το επίπεδο στην Ισπανία είναι πολύ υψηλό όπως το ίδιο συμβαίνει και με αυτό της Γερμανίας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα