«Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα»

19:43 12/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η Γελένα Ισινμπάγεβα χρειάστηκε να κάνει ένα μόλις άλμα στο επί κοντώ για να εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό του Παγκοσμίου στη Μόσχα, το οποίο δεν ήταν και από τα τελευταία της.Λίγη ώρα, όμως, μετά τον προκριματικό έβγαλε... τρελούς τους δημοσιογράφους, καθώς τόνισε ότι θα κάνει απλώς ένα μικρό διάλειμμα.
«Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα και να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα να επιστρέψω στο Πεκίνο (Παγκόσμιο 2015) και το Ρίο (Ολυμπιακοί Αγώνες), αν όμως κάτι πάει στραβά και νιώσω ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο, τότε θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση», ήταν

τα λόγια της Ισινμπάγεβα η οποία με επίδοση στα 4.55μ, όπως και οι περισσότερες του προκριματικού, πέρασε στον τελικό της Τρίτης (13/8, 18:35).

Η συμπαράσταση που είχε ωστόσο δεν ήταν η προσδοκώμενη, αφού το «Λουζνίκι» ακόμη και στον τελικό των 100μ των ανδρών ήταν άδειο. Παρόλα αυτά η Ρωσίδα κάλεσε τους συμπατριώτες της να γεμίσουν το στάδιο. «Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκονται εκεί και να φωνάζουν για μένα. Όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνω εγώ», συμπλήρωσε η Ισινμπάγεβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα