Θέλει να συνεχίσει ο Κάκος

09:34 11/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα GOAL NEWS σε δημοσίευμα της επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του Τάσου Κάκου σύμφωνα με τις οποίες ο διεθνής διαιτητής δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από τον χώρο της διαιτησίας παρά τα σενάρια περί πρόωρης αποχώρησης του μετά τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Κυριακή.
Από το περιβάλλον του Τάσου Κάκου σημειώνεται το εξής: "Η αλήθεια είναι ότι από το καλοκαίρι του 2012

είχε αναφέρει πως ενδέχεται να σταματήσει στο τέλος της περιόδου, αλλά όπως βλέπετε συνέχισε και την φετινή σεζόν. Μπορεί να σφυρίξει, βάσει ορίου ηλικίας, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2015. Σκεφτόταν το ενδεχόμενο της πρόωρης απόσυρσης, αλλά τώρα θέλει να συνεχίσει για να δείξει ότι αυτό που έγινε ήταν τυχαίο. Μια κακή στιγμή. Ο Κάκος δεν κάνει πολιτική και αυτό μπορεί να είναι και σε βάρος του. Μπαίνει στο γήπεδο και απλά σφυρίζει ό,τι βλέπει χωρίς να σκέφτεται για τις συνέπειες".
Στην κατηγορία του Ολυμπιακού ότι ο Κάκος έβρισε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, από το περιβάλλον του διεθνή διαιτητή δίνεται η εξής απάντηση: "Ο αρχηγός του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε στην φυσούνα και χρεώθηκε κίτρινη κάρτα για αυτόν τον λόγο. Πόσοι άλλοι διαιτητές θα του έδειχναν κάρτα εκείνη την στιγμή; Ενδεχομένως κανένας. Ο Κάκος αντιμετωπίζει όλους το ίδιο και για αυτό δεν έχει πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, ξέρουν καλά οι ποδοσφαιριστές που τον ψηφίζουν τα τελευταία πέντε χρόνια κορυφαίο διαιτητή αν βρίζει ή όχι. Πώς τον ψηφίζουν αν τους βρίζει; Δέκα χρόνια που βρίσκεται στην Super League έχει ακουστεί κάτι τέτοιο;".
Πάντως, την "καμπάνα" δεν θα την γλιτώσει ο Κάκος καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η έκθεση του παρατηρητή είναι επιβαρυντική και για τον ίδιο αλλά και για τους δυο βοηθούς του. Η φάση για την οποία, κυρίως, ελέγχονται είναι αυτή του 57ου λεπτού με την μπουνιά του Ινσαουράλδε στον Εντινγκά. Από την ΚΕΔ σημειώνεται πως δεν πρόκειται να υπάρξει άμεση παραπομπή του Κάκου παρόλο που το κλίμα είναι βαρύ για τον Κερκυραίο διαιτητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα