Θέλει να κρατήσει Μπάρι και Λουκάκου η Έβερτον

18:07 13/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ρομέλου Λουκάκου και Γκάρεθ Μπάρι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Έβερτον και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της καλής πορείας των «ζαχαρωτών».

Οι δυο παίκτες που αγωνίζονταν στην Έβερτον ως δανεικοί από την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, με τον πρόεδρο του συλλόγου Μπιλ Κενράιτ, να δηλώνει χαρακτηριστικά πως επιθυμία του δεν είναι άλλη από το να παραμείνουν οι παίκτες στην ομάδα.

«Θα θέλαμε πολύ να κρατήσουμε τον Λουκάκου.

Θα θέλαμε πολύ να κρατήσουμε και τον Γκάρεθ Μπάρι και αυτό είναι μία δουλειά που κάνουμε. Ο Ρομέλου ήταν μία σπουδαία προσθήκη για την Έβερτον. Μπορώ να σας πω πως και εκτός γηπέδου είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Όπως ξέρετε μιλάει όλες αυτές τις γλώσσες και έχει μία εξαιρετική οικογένεια», δήλωσε αρχικά.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Θα θέλαμε να τον έχουμε πίσω και οι άνθρωποι της Τσέλσι είναι πολύ καλοί μου φίλοι, επομένως είμαστε αισιόδοξοι. Τώρα όμως είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και πιστεύω πως θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί εκεί. Ο Γκάρεθ Μπάρι είχε μία σπουδαία σεζόν με εμάς και ξέρω ότι ο προπονητής έχει μιλήσει μαζί του. Εγώ θα συναντηθώ με τους ανθρώπους του και ελπίζουμε ότι θα είναι εδώ την επόμενη σεζόν»

Keywords
Τυχαία Θέματα